Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa apa Kubota D1105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Kubota D1105
Cod produs
GPUVKE0I-E
Out Of stock
Descriere
Schimba pompa utilajului tau, asigurandu-te ca vei avea eficienta maxima in lucru, cu aceasta pompa de apa pentru motor Kubota D1150 - o pompa echivalenta cu originalul, fabricata de un producator european. Raportul pret/ calitate este in avantajul clientului, iar coletul va include si garnitura gratuit. Mai mult, o astfel de pompa de apa este deja pe rafturile noastre, asa incat livrarea ei catre tine este rapida.

Suna-ne la oricare dintre numerele de telefon afisate si afla detaliile care te intereseaza!
Pompa de apa Kubota D1105 - ai calitate, la un pret dintre cele mai bune!
Poti plasa o comanda acum foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau vei suna la unul dintre numerele de telefon afisate. Unul dintre consilierii nostri tehnici iti va acorda consultanta tehnica gratuita (dimensiuni, valori admisie, iesire, sistem de prindere etc), detaliile necesare ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.

Poti comanda acum acesta pompa de apa Kubota D1105 si aceasta va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura