Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Kubota 19883-73030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota 1988373030 19883-73030
Cod produs
Z32UX4BS-M
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1988373030 19883-73030 este fabricata in Europa, la cele mai inalte standarde de productie.
Calitatea superioara si disponibilitatea imediata pentru livrare transforma piesa in alegerea ideala pentru utilajul tau.

Pentru a te bucura de o exploatare indelungata, in conditii optime de siguranta, recomandarea mecanicilor este sa folosesti un antigel de calitate, cu proprietati anticorozive.

Livram pompa de apa Kubota 1988373030 impreuna cu garnitura dintre pompa de apa si blocul motor. Piesa ajunge la tine insotita de suportul fuliei, dar fara fulie.
Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. Daca iti este mai la indemana, ne poti contacta direct pe WhatsApp.
Nevoile tale sunt prioritare pentru noi, de aceea venim in sprijinul tau cu oferte personalizate si solutii complete care satisfac chiar si cele mai exigente cerinte. Convinge-te!

La alegerea pieselor noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Garantia de 12 luni a pompei, din momentul achizitiei, reprezinta o plasa de siguranta care te va scuti de cheltuieli in eventualitatea unei defectiuni.

Pompa de apa Kubota 1988373030 ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, intr-un timp scurt, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire si de a verifica starea in care piesa a sosit la destinatie.
Daca preferi sa ridici pachetul direct de la depozitul nostru, te asteptam de luni pana vineri, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pompa de apa?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde poate efecta un montaj corespunzator al pompei de apa. Echipa de mecanici alocata tie poate interveni asupra echipamentului in scurt timp de la solicitare, sub atenta ta supraveghere. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice
Suport fulie:
•Diametru: 55mm
•Distanta intre 2 gauri consecutive: 30mm
•Distanta intre 2 gauri opuse: 42mm
•4 gauri M6 x 1.5mm

Diametru paleti: 52mm
Inaltime masurata de la nivelul de prindere pe bloc motor: 72mm
Inaltime completa, de la suport fulie la paleti: 82.6mm

Codul produsului este Z32UX4BS-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura