Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa apa miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pompa apa motor Kubota
Cod produs
YF95CX0D-E
Out Of stock
Descriere
Dintre miile de produse de pe site-ul nostru, ti-l oferim acum pe cel de care ai nevoie: aceasta pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat 322 - o piesa de buna calitate! Asa cum deja l-am descris, un produs de calitate, nou nout, pentru motoarele Kubota ce echipeaza miniincarcatoarele Bobcat.

Pretul ei este foarte avantajos, ai aici cel mai bun raport calitate/ pret!
Afla detalii despre aceasta pompa de apa miniincarcator Bobcat 322 - vei fi incantat!
Poti plasa o comanda cu usurinta, daca ne apelezi la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site. Pentru a verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau, adreseaza-te unuia dintre consilierii tehnici ai firmei, care iti acorda consultanta tehnica gratuita, inclusiv detalii despre caracteristicile acestei pompe (prindere, dimensiuni, valori admisie, iesire etc).

Comanda acum si o astfel de pompa de apa miniincarcator Bobcat 322 va ajunge in cel mai scurt timp in localitatea ta, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica integritatea piesei primite inainte de a face plata.
Pentru a ridica personal pompa comandata, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura