Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Liebherr L580

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr L580
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Liebherr L580 ofera tot suportul unui produs de top, pentru ca utilajul tau sa poata fi exploatat in voie, fara sa prezinte simptome de supraincalzire. Pe masura ce exploatezi utilajul tau, diferitele componente ale diferitelor angrenaje pot obosi, pot ceda in fata muncii asidue. Este in firea lucrurilor, caci nimic pe lume nu este nemuritor! Cand se intampla o defectiune, singura abordare este inlocuirea piesei de schimb care a cedat! Insa, te vei bucura sa afli ca noi avem toate componentele de care ai putea avea nevoie, inclusiv asa o pompa de apa, perfecta pentru incarcatorul tau frontal! Asadar, alege produsul nostru performant si dispune imediat de capacitatile de rulale ale utilajului tau! Apeleaza la indrumarile specialistilor nostri, chiar inainte de achizitie! Doar asa vei merge la sigur si nu vei da gres!

Pompa de apa Liebherr L580 este recomandarea noastra!

Aceasta pompa de apa Liebherr L580 este ca un plaman neobsit care pompeaza oxigen catre intregul organism al utilajului tau! Iar noi te rugam sa iti privesti vehiculul ca pe un organism viu, cu nevoi specifice, cu necesar de piese de schimb, cu mentenanta facuta gong - la fix!

Ce bine e sa ne ai mereu alaturi!

Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, in fiecare zi! Pentru ca vrem sa aflam de reusita ta! Pentru ca vrem sa aflam ca utilajele tale iti sunt bine! Pentru ca vrem sa fii mereu bucuros de achizitiile facute! Pentru ca vorbim de mult mai mult decat simple componente! Pentru noi este un mod de viata!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! O pompa de apa Liebherr L580 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O pompa de apa pentru incarcator frontal Liebherr L580 este cea mai faina alegere! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Iti sugeram sa nu apelezi la tertipuri sau imbarligaturi! Stii vorba cu ?treaba romaneasca, las-o, ca merge asa!? Nu, nu si nu! Nu merge oricum. Totul are un scop precis si o regula clara. Intreaba un mecanic de cinci stele ce si cum.

Specificatii tehnice:

- Z=22
- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura