Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 1004-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 1004-4A Â
Out Of stock
Descriere
Daca iti plac piesele de schimb de calitate, ofertele extraordinare si serviciile impecabile, atunci cu siguranta vei aprecia locul in care te afli acum! Pompa de alimentare motor Perkins 1004-4 este in stoc si isi incepe povestea pe teritoriul Europei. De acolo o importam si ne madrim sa spunem ca suntem prim importatori. De aici si pretul foarte avantajos la care o poti achizitiona. Pompa este mecanica, actionata de axul cu came. Ea se deosebeste de alte piese care dorec sa inlocuiasca originalul prin faptul ca este foarte eficienta si rezista mult datorita materialelor folosite in componenta sa.

Noi o livram impreuna cu o garnitura. Ea este gratuita si se monteaza intre corpul pompei si blocul motor pentru a asigura etansarea. Echipamentul tau are toate motivele sa porneasca in sfarsit. Fluxul de combustibil va fi asigurat. Este bine sa inlocuiesti si filtrul de motorina odata cu pompa. Dar cum acest articol este deja in depozitul nostru prezent, te sfatuim sa ne ceri o oferta si pentru el. Vei primi o oferta personalizata daca le comanzi impreuna, iar serviciul de consultanta tehnica te asteapta sa-ti dea toate detaliile! Suna-ne, este gratuit!

Pompa de alimentare motor Perkins 1004-4 - si iti vezi reparat echipamentul!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii ?loveste? neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 1004-4 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare motor Perkins 1004-4 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura