Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Lamborghini R3 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini
Out Of stock
Descriere
A venit timpul sa faci din defectiunile intervenite in functionarea tractorului tau in ocazii pentru investitii in piese de schimb care asigura o exploatare de lunga durata. Daca tot a ruginit si s-a corodat, hai sa schimbam trendul si situatia! Alege o pompa de apa Lamborghini R3 100 din oferta noastra! Este o piesa echivaenta, care are aceleasi proprietati ca si ale originalului. Conceputa din aliaje de otel uber rezistente, componenta se caracterizeaza prin eficienta cu care raspunde la sarcini. Asa ceva nu se rateaza! Produsul este compatibil si cu modelele: Lamborghini R3 100T si Lamborghini R3 100TB.

Ce s-o mai lungim, accepta oferta noastra chiar acum! Aceasta pompa de apa, care sustine functionarea corecta a motorului, o avem in stoc si poate fi comandata oricand. Timpul de asteptare pana la sosirea coletului este de aproximativ 24 de ore. Ne gasesti la un sfert de click distanta daca ai nevoie si de o consultanta tehnica. Fie ea mai sumara sau mai complexa. Acest serviciu il acordam tuturor celor care ne cauta si il oferim fara costuri.

Pompa de apa Lamborghini R3 100 tine timpul in loc
O pompa de apa este prevazuta cu cateva garnituri care au rolul de a se asigura ca agentul de racire ramane inauntru, si totodata ca fluxul de apa ramane neintrerupt. Odata cu trecerea timpului, una sau mai multe dintre aceste garnituri se pot deteriora si devin complet inutile. Drept consecinta a unei garnituri rupte a pompei de apa, este scurgerea lichidului de racire de sub aceasta. Daca veti constata ca sub vehicul exista o balta de apa sau de lichid de racire, este neaparat sa verificati pompa de apa, sau sa mergeti cu acesta la service pentru a fi verificat, si pentru a efectua inlocuirea piesei daca este cazul.

Fir cu fir cu prietenie
Apeleaza-ne oricand, consilierii nostri iti vor raspunde prompt si competent la orice intrebare. Sunt profesionisti, sunt implicati, sunt salvarea ta. Au raspunsuri la toate si solutii personalizate pentru fiecare caz. Nu exista pentru ei secrete in domeniul pieselor de schimb pentru utilajele grele din sectoarele productive. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac temele cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Garantie
Un certificat de garantie emis de producator pentru 12 luni, vine la pachet cu aceasta pompa de apa pentru tractor Lamborghini R3 100 Primesti certificatul care insoteste factura in coletul cu piesa de schimb comandata. Este important sa asiguri montajul acestui articol prin intermediul unui mecanic specializat.

Livrare
Doar un simplu apel telefonic sau un mesaj scris si aceasta pompa de apa va fi pregatita sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Dupa plasarea comenzii, coletul este predat curierului, iar livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore. Exista si varianta de a face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu doar alege!

Montaj
In stanga pompa de apa, in dreapta utilajul dar? unde e mecanicul? Poate fi distractiv, chiar aluziv, dar reparatia ramane neefectuata. O rezolvam tot noi. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni distractiv cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:

? Fulie 3 gauri
? 1 garnitura
? 2 oring-uri
? 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura