Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4C
Out Of stock
Descriere
Arunca o privire in catalogul nostru de piese de schimb si incepe sa dai viata utilajului tau pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectele! Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 4C este optiune noastra spre prezentare! Este o piesa realizata in Uniunea Europeana. Producatorul prevede aceasta pompa mecanica, actionata de axul cu came, cu o garnitura. Acest element se va dovedi esential la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Poti plasa comanda acum si noi ne ingrijim de expedierea ei rapida.

Calitatea superioara a pompei de alimentare din oferta noastra va permite o exploatare sigura a buldoexcavatorului pe o perioada foarte lunga. Fiind o piesa foarte eficienta, rezultatele nu se vor lasa asteptate. Esti doar la un pas de a converti utilajul tau in cea mai buna varianta a sa. Si nu te ingrijora in privinta compatibilitatii. Desi este o alternativa a originalului, ea se comporta perfect si nu exista nicio diferenta! Pretul, in schimb, va fi foarte profitabil!

Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 4C - o minunatie inginereasca!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 4C va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare buldoexcavator JCB 4C ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura