Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 357-111-195

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 357-111-195 te asteapta la noi in depozit. Si nu de azi de maine, ci dintotdeauna. Mobilitatea utilajului tau a devenit nesigura din cauza unui rulment? Ii venim pe loc de hac! Produsul nostru este de cea mai buna calitate si la un pret care il face sa devina pentru tine prima optiune. Astfel reparat sistemului de transmisie al utilajului tau va raspunde la comenzi precum un cald de curse: docil si rapid.

O expresie mult folosita in concursurile de tir este, ?punct ochit, punct lovit?. Asta inseamna sa ochesti si sa nimeresti centrul tintei la primul foc. Este un sport care cere indemanare, rabdare, stapanire de sine si o arma foarte bine reglata. Cu o arma de slaba calitate, risipesti munitia si poti lovi marginea tintei sau departe de ea. Asa e si in business, cand te lasa utilajul. Ai nevoie de un sportiv pregatit, care sa ocheasca problema si sa o doboare din prima cu cea mai buna piesa schimb. Noi avem doar campioni. Cu noi castigi competitia cu defectiunile!

Rulment diferential Dana Spicer 357-111-195 rezista in orice conditii
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Este o piesa de o importanta covarsitoare, de functionarea ei depinzand intregul sistem de transmisie. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Cere?si vei primi de doua ori: si recomandare si gratuita!
Stim inca de la inceput ca lucrurile bune vor aduce intotdeauna langa noi antrepenorii buni. De aceea am infiintat acest serviciu de consultanta pe care il oferim gratuit. Putem sa iti recomandam cele mai bune solutii indiferent de problema. Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a defectiunii, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Chiar putem asta. Contacteaza-ne cu incredere!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-111-195 nu soseste singur. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Si functioneaza, chiar functioneaza!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi rulmentul de la noi, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri sau completeaza cererea de pe site, pentru eficienta. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde il poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Orice varianta ai alege, este ok pentru noi.

Montaj
Montajul unui rulment este foarte important pentru de de acesta depinde o deplasare sigura, mobila, eficienta si pe termen lung. Nu da un skip aceastei etape, caci gresesti. Iar daca nu ai un mecanic, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, iar ei iti vor spune unde il gasesti. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura