Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei transmisie JCB 533

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 533
Out Of stock
Descriere
Dimensiunile reduse ale componentelor utilajului tau nu trebuie sa te duca cu gandul la o importanta diminuata, dimpotriva! Tocmai acestea, cele peste care trecem cu vederea, ne creeaza probleme majore. Iar vina a cui este? A noastra, ca nu le-am bagat in seama. Inlocuieste piesa veche si defecta cu un senzor presiune ulei transmisie JCB 533 atunci cand iti doresti ca eficacitatea sa fie maxima! Este o piesa de schimb de calitate superioara, super rezistenta, care se potriveste cu brio si modelului JCB 533-105.

Iti doresti sa te asiguri si de compatibilitatea ei cu masinaria ta? Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuita! Tehnicienii nostri asteapta rabdatori cu mana pe receptor apelul tau. Gasiti impreuna produsele potrivite, ca mai apoi sa si primesti informatii detaliate despre mentenanta acestora. Vei vedea ca si importanta ei este una sporita!

Senzor presiune ulei transmisie JCB 533 - o piesa de exceptie!
Pentru o buna functionare a masinariei tale, este esential ca presiunea uleiului sa se situeze mereu in limitele optime. Un senzor de calitate superioara va trage semnalul de alarma oricand aceste limite sunt depasite.

Du-ti afacerea la urmatorul nivel insotit de o echipa de experti!
Colaboratorii tai musai sa iti impartaseasca pricipiile si etica muncii. Noi iti aducem sercivii conexe gandite special pentru nevoile tale, iar consultanta tehnica este mereu 100% gratuita.

Apeleaza-ne si bucura-te de servicii bazate pe:

Profesionalism
Eficacitate
Incredere
Garantie
Nu iti trimitem nici acest senzor cu mainile in buzunar! Il impachetam cu grija alaturi de factura fiscala si certificatul de garantie. Orice defect de fabricatie este acoperit pe o perioada de 6 luni!

Livrare
Ne-ai apelat deja pentru a comanda un senzor presiune ulei transmisie JCB 533 nou? Daca tot esti cu telefonul in mana, suna-ti si mecanicul! Spune-i ca maine ai nevoie de el, piesele de schimb comandate iti ajung numaidecat!

Montaj

Pentru a evita defectiunile majore si pentru a iti proteja investitia, apeleaza mereu la un service specializat cand vine vorba de montaj! Daca nu stii inca unul, cunoastem noi o sumedenie din fiecare coltisor de tara!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura