Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Spray de curatare frane Granit 600 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Granit
Out Of stock
Descriere
Sistemul de franare este foarte important in arhitectura utilajului tau si, ca sa functioneze asa cum iti doresti, ofera-i o intretinere impecabila. Acest spray curatare frane Granit 600 ml este un detergent extrem de util, cu care poti ingriji eficient discurile de frana, componentele hidraulice, motoarele etc. Feluritii lubrifianti si grasimile pe care le folosesti pentru intretinerea acestor componente lasa reziduuri ce trebuie indepartate, daca iti doresti o functionare ca la carte. Mentine componentele curate, degresate si te vei bucura de randament maxim din partea utilajului tau.

Vei gasi la noi oricand ai nevoie produse de cea mai buna calitate destinate intretinerii utilajului tau, dar si suportul tehnic atat de necesar in multe situatii, pentru a sti exact ce ai de facut ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Spray curatare frane Granit 600 ml - pentru o functionare impecabila!
Ca sa-ti mentii franele in perfecta stare, trebuie sa le ingrijesti corespunzator. Acest spray curatare frane Granit 600 ml indeparteaza uleiurile, grasimile si lubrifiantii resinificati de pe balamale si articulatii. Poate fi folosit pentru curatarea franelor, a ambreiajului sau a flanselor de transmisie, asigurand astfel acestor componente un mediu prielnic unei functionari impecabile. Componentele metalice curatate si uscate pot fi imediat folosite. Asigura-te, totusi, ca nu aplici acest spray pe suprafete adezive.

Ai intrebari? Pune-ne la incercare!
Orice nelamurire ai avea in legatura cu intretinerea masinariei tale, suntem pregatiti sa-ti raspundem. Stim cat de important este sa ai acces rapid la informatiile si solutiile necesare pentru a-ti intretine impecabil utilajul si a scapa de napasta defectiunilor neprevazute. Contacteaza-ne si te vom invata ce, cum si cand sa faci pentru a te bucura mult timp de performantele utilajului tau. Caci sfatul potrivit in momentele-cheie te poate scuti de multe neplaceri.

Promptitudinea este esentiala pentru noi, cum este si pentru tine, de aceea ne vom misca foarte rapid si iti vom livra acest spray curatare frane Granit 600 ml in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online si ne punem in miscare.

Detergent pe baza de solventi
Aspect: lichid transparent, clar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura