Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare JCB 414E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 414E
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare JCB 414E calitativa se va dovedi a fi produsul extra rezistent de care buldoexcavatorul tau are nevoie! Piesa noastra de schimb este alegerea potrivita, iar calitatea materialelor folosite o recomanda. Pompa noastra se ocupa cu alimentarea cu combustibil si este realizata din materiale de top, conceputa special pentru a rezista indelung in fata exploatarii. Iata o piesa care impresioneaza prin impactul pe care il are asupra bunului mers al utilajului tau. Aceasta pompa de combustibil este produsa in Europa si poate inlocui cu succes componenta defecta, garantand compatibilitate maxima. Iti recomandam sa te preocupi de schimbarea filtrelor la timp1 Asa ajuti noua ta pompa!

Pompa electrica de alimentare JCB 414E este si alegerea ta?

Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun.

Consultanta gratuita - suport in fiecare zi!

Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Pompa de alimentare JCB 414E vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator JCB 414E este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura