Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub chiuloasa motor pentru generator JCB G61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Atunci cand generatorul tau iti cere o noua piesa de schimb ce faci? 1. Il ignori pentru ca stii tu mai bine. 2. Iti vezi in continuare de treaba pentru ca esti de parere ca mai merge ceva timp. 3. Dai fuga sa ii cauti componentele de care are nevoie. Noi speram din tot sufletul ca vei alege cea de a treia varianta. Nu de alta, dar o defectiune care nu e remediata la timp poate degenera. Si probabil ca nu iti doresti sa ai un generator pe care sa il tii doar de frumusete. Asa ca te sfatuim ca atunci cand observi primele semne de uzura sa te indrepti cat poti de repede spre a procura o noua piesa de schimb. Poate ai nevoie chiar de acest surub chiulasa motor generator JCB G61 - dar fii fara grija. Ti-l punem la dispozitie cat ai clipi!

Probabil ca si consideri ca timpul poate fi atat cel mai apropiat aliat, cat si cel mai de temut dusman. Tuturor ni se intampla sa avem momente in care timpul ni se pare insuficient si parca se comprima atunci cand avem cea mai mare nevoie de el. Insa de-a lungul vremii am invatat cum sa atragem timpul de partea noastra. Cu putina planificare, cu mai multa atentie la sarcinile pe care le avem de indeplinit, cu prioritizare. Si daca noua ne-a mers asa, credem ca acestea te tot ajuta si pe tine. Asa ca impartasim cu tine cunostintele noastre. Si nu doar pe ele. Ci si un depozit plin de piese de schimb calitative, nerabdatoare sa plece spre tine. Asta si pentru ca noi, ACN Piese Utilaje, iti sugeram ca la primele semne de uzura sa iei masurile necesare. Timpul trece in defavoarea ta daca nu inlocuiesti componentele la timp. Componenta este potrivita si cu JCB G61RX.

Surub chiulasa motor generator JCB G61 - ceea ce trebuie sa alegi!

Poate ca acest surub iti da impresia ca e o piesa fara prea mare importanta, date fiind dimensiunile reduse pe care le are. Insa motorul generatorului tau nu este deloc de acord cu asta!

Alege sa ne ai aproape!

Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am dezvoltat pentru a-ti veni in ajutor. Te indemnam sa ne contactezi si astfel sa ne ai aproape. Noi suntem prieteni cu piesele de schimb si cu utilajele. Asa ca putem deveni si prietenii tai. Cei pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o recomandare sau un sfat.

Trimitem spre surub chiulasa motor generator JCB G61 cat putem noi de repede. Bine, atat de repede incat sa nu facem greseli. Ne place sa fim prompti, dar nu vrem sa renuntam la calitate doar pentru a deveni putin mai rapizi. Orisicum, in 24-48 de ore, piesa va fi la tine. ACN PIESE UTILAJE e locul unde piesele sunt acasa!

Vrei ca acest surub chiulasa motor pentru generator JCB G61 sa functioneze corespunzator? Atunci tot ce ai de facut este sa apelezi la serviciile atelierelor de specialitate. Nu la vecinu?, nu la stiu eu pe cineva care se pricepe. Nu risca!

Specificatii tehnice

Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura