Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte fata Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Out Of stock
Descriere
Suruburi sunt multe in maruntaiele utilajului tau, fiecare cu rolul si cu locul sau. Este foarte important sa le alegi pe cele potrivite si, ca sa scapi de grija inlocuirii lor cat mai mult timp, alege unele de calitate, cat mai rezistente. Asa cum este si acest surub cardan punte Komatsu WB146 care ti-a atras atentia. Fiabil si extrem de rezistent, iti va depasi asteptarile, cu conditia sa ii asiguri un montaj corespunzator. Este perfect compatibil si cu modelele Komatsu WB146-5 si Komatsu WB146PS-5.

Uita de stresul defectiunilor, ne-am propus sa facem cat mai simple lucrurile. In primul rand, ne-am aprovizionat cu piese de cea mai buna calitate - o oferta generoasa, cuprinzatoare - ca sa poti gasi in orice moment piesele care-ti sunt de trebuinta. Apoi, ne-am gandit sa iti asiguram suport tehnic adaptat nevoilor tale, incat orice problema tehnica ai avea, sa ai acces facil la solutia perfecta pentru tine. Suna-ne!

Surub cardan punte Komatsu WB146 - esential pentru utilajul tau!
Chiar de este vorba de un simplu surub, nu e mai putin important decat alte piese. Vezi bine ca atunci cand lipseste, treaba nu mai merge. Acest surub cardan punte Komatsu WB146 are misiunea de a fixa brida cardanului, asadar are un rol esential pentru buna functionare a utilajului tau. Nu fa rabat la calitate si asigura-te ca alegi piesa potrivita pentru a remedia defectiunea cu care te confrunti.

Avem grija sa n-ai griji!
Vrei nu vrei, de probleme tehnice tot te lovesti, caci nicio piesa din lumea asta nu tine la infinit. Dar cand esti tu cel care alege cand pui pauza si iti bagi utilajul in reparatii, parca altfel merge treaba. Hai sa-ti explicam cum poti sa-i oferi masinariei tale intretinerea necesara pentru a se mentine mereu in forma si a evita surprizele neplacute. Suntem aliatii tai, contacteaza-ne ori de cate ori vrei un sfat sau o lamurire. Consultanta este din partea casei, nu te costa nimic!

Daca are vreun defect de fabricatie, ti-l inlocuim, nu-ti fa griji! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB146 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi, de aceea iti vom livra acest surub cardan punte Komatsu WB146 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Iar daca esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu-ti recomandam sa te incurci cu ei. Geaba piesele sunt de calitate daca sunt montate aiurea. Apeleaza pentru montaj la un atelier autorizat, pentru a avea garantia unei functionari impecabile. De nu stii incotro s-o apuci, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura