Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 160
Out Of stock
Descriere
Avem o multitudine de modele de pompe de combustibil in oferta noastra, inclusiv aceasta pompa de alimentare JCB Robot 160 din imagini. Piesa ofertata este fabricata in UE, dar se poate livra imediat din stocul nostru permanent! Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Produsul recomandat este unul de calitate superioara, comercializat de noi la un pret competitiv! Garnitura intra in cost si se livreaza impreuna cu pompa.

Cand iti inlocuiesti pompa de combustibil, expertii te sfatuiesc sa schimbi si filtrul de motorina pentru a prelungi eficienta piesei. Toate aceste actiuni duc la o functionare mult mai buna a motorului. In gama noastra variata de consumabile vei regasi si filtre de motorina perfect compatibile cu miniincarcatorul tau. Solicita ajutorul asistentilor nostri tehnici. Ei iti vor face o oferta de pret avantajoasa la achizitionarea pompei si filtrului impreuna.

Pompa de alimentare JCB Robot 160 - piesa care iti reinvie miniincarcatorul!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 160 beneficiaza de garantie valabila 1 an de la livrare. Pastreaza documentele care insotesc produsul!

Poti comanda acum si pompa de alimentare JCB Robot 160 va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii de la unul dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura