Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita dinte Komatsu PC18

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC18
Out Of stock
Descriere
Fara un sistem de prindere bine pus la punct, dintii utilajului tau n-or sa reziste prea mult la datorie. Suruburi si piulite zdravene le trebuie, alese, desigur, dupa nevoile specifice ale modelului de utilaj pe care il detii. Pune accent pe calitate, esentiala de vrei sa te tina piesele cat mai mult timp in conditii de lucru atat de dificile. Avem noi un set surub piulita dinte Komatsu PC18 pe care poti sa te bazezi, caci suruburile si piulitele acestea dau dovada de rezistenta deosebita, nu le sperie asa usor sarcinile grele ori mediul neprielnic de lucru. Cu un montaj adecvat, asigura o fixare desavarsita si durabila. Sunt compatibile si cu modelul Komatsu PC18MR-3.

Cauta-ne oricand intampini vreo defectiune. Nu te vom lasa sa-ti bati capul, avem solutii oricat de complicata ar fi problema. Piesele de schimb pe care le gasesti la noi bifeaza din plin criteriul calitatii, iar echipa noastra de specialisti completeaza perfect reteta succesului, caci iti ofera suportul tehnic de care ai nevoie. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani, si energie! Iar utilajul tau isi va recapata fortele.

Set surub piulita dinte Komatsu PC18 - pentru o functionare impecabila!
Pentru a-ti putea utiliza la capacitate maxima masinaria, trebuie sa tii cont de fiecare chichita si, evident, de fiecare piesa, ca doar nu degeaba-s puse acolo. Misiunile pe care le au se pot dovedi esentiale in multe situatii, incat atunci cand se uzeaza, iti pot crea probleme. Acest set surub si piulita dinte excavator Komatsu PC18 asigura prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, influentand semnificativ randamentul acestuia.

Cu parteneri de incredere, obstacolele sunt mai usor de depasit!
Defectiunile nu-s pe placul nimanui, caci inghit si timp, si bani si sunt un factor de stres. Dar nu te vom lasa sa te chinui cu ele, suntem pregatiti sa-ti venim in ajutor, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie la fiecare pas. Nu-i nevoie sa-ti mai bati capul in cautarea celor mai avantajoase solutii pentru remedierea problemelor tehnice pe care le intampini. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vor furniza informatii pretioase si iti pot intocmi si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. De altfel, orice dilema, nelamurire sau intrebare ai avea legata de acesta, nu ezita sa ne ceri ajutorul. Este simplu si este si gratuit!

Iti vom livra acest set surub piulita dinte Komatsu PC18 in doi timpi si trei miscari. Tu suna-ne sau solicita o oferta online si noi ne punem in miscare. Il primesti in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Dar daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Ca sa mearga treaba brici, nu te incurca cu orice amator cand vine vorba de montajul unei piese, fie ea si una atat de simpla cum sunt cele de fata. E mai sigur sa apelezi la profesionisti, ca sa nu risti sa pierzi timp si bani de pomana. De nu cunosti pe nimeni, te punem noi in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura