Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 730-103

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Vrei sa lucrezi cu utilajul tau in cot la cot fara incidente? Vrei sa sa raspunda la comenzi rapid iar transmisia sa isi faca treaba 100%? Iti doresti ca sa nu se opreasca niciodata? Sau, in fine, nu foarte des. N-ai sa crezi! Suntem pe aceeasi lungime de unda. Asadar, ai nevoie de acest rulment butuc Dana Spicer 730-103 A fost conceput sa lucreze la capacitate maxima indiferent de conditii, sa fie rezistent si fiabil. Este construit din cel mai rezistent otel. Totul este in regula cu acest produs. Comanda-l chiar acum!

O reparatie corect efectuata si la timp garanteaza o functionare indelungata si eficienta. De asemenea, viitoarele operatiuni de mentenanta, necesare pe parcurs, vor putea fi efectuate mai rapid si la costuri reduse. Este bine sa retii aceste sumare notiuni legate de conditiile ca utilajul tau sa fie mai mult in actiune si nu la marginea ei. Are nevoie sa fie intretinut corect, permanent si cu piese si consumabile bune. Un serviciu complet si complex de mentenanta este de dorit in locul unor dese reparatii Tine aproape de noi!

Rulment butuc Dana Spicer 730-103 va face intotdeauna diferenta
Un rulment este o componenta indispensabila sistemului de transmisie a utilajului tau. Avand o geometrie specifica, ea va asigura o miscare prin alunecare, fara ca operatorului utilajului sa resimta vibratii, sau sa auda zgomotul inconfundabil de ?fier peste fier?. Practic, nu poti concepe un utilaj greu functional, fara rulmentii butuc in regula sau in lipsa lor. La fel de indispensabila este ungerea lor corespunzatoare si abundenta cu lubrifiant.

Ia un pic de ACN ca sa ai putere!
Ca sa ai permanent la dispozitie un utilaj functional, ai nevoie nu doar de componente de inalta calitate dar si de informatii cat mai bune, care sa completeze pachetul managerial si tehnic. Acesta va conduce la eficienta, venituri si continuitate. Primindu-le la timp te vei afla intotdeauna pregatit sa infrunti orice problema de natura tehnica. Iar secretul este echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera toate recomandarile necesare care sa te puna in garda. Si sunt gratuite. Nu trebuie decat sa o contactezi.

Garantie
Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. Un asemenea rulment butuc Dana Spicer 730-103 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Il vei gasi in pachet, alaturi de factura.

Livrare
Livrarea, asa cum o efectuam noi, urmareste nu doar urgenta ci si conditiile de siguranta pe traseu ale coletului. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat. Astfel, piesa va sosi la tine in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, ai libertatea sa verifici continutul coletului inainte de a da banii curierului. Sau poti ridica piesa chiar din depozit. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment nu este o mare filozofie dar, spre deosebire de alte piese, acesta implica un grad ceva mai ridicat de complexitate. Asta inseamna ca nu te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Dar doar in cazul in care te pricepi sau ai training in mecanica. Daca nu, renunta la idee! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura