Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Hurlimann XM 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann
Out Of stock
Descriere
Au aparut problemele tehnice? Nah, acum nu e ca si cum ne-a invadat un val de lacuste. Nu este ceva wow. Este o defectiune oarecare. Ceva firesc, nimic special. Suna-ne fara retinere si le dam impreuna de cap. Fara nervi, fara sudoare rece. Profesionist. Daca esti in cautarea unui piese de schimb precum o pompa de apa Hurlimann XM 115 fi sigur ca produsul aflat la noi in stoc este exact ce-ti trebuie, iar operatorul tau va lucra din nou pe un tractor perfect functional. Vezi? S-a rezolvat. Produsul este compatibil si cu modelul Hurlimann XM 115DCR.

Ne face intotdeauna mare placere cand primim vizita clientilor nostri. Sunt intampinati cu bratele deschise de echipa noastra de specialisti. Nu este nevoie sa aduca prajituri, avem noi deja. Iar dupa ce degustam impreuna cateva, unul dintre colegii nostri ii conduce prin depozit. Pot vedea cu ochii lor cum sunt depozitate piesele de schimb, cum sunt catalogate si intretinute. Precum cele mai bune prajituri din cofetaria Art Dessert. Li se va face pofta de o piesa. Si de inca una. Aici este locul lor, impreuna cu noi. Utilajele lor vor fi in regula. Am avut noi grija.

Pompa de apa Hurlimann XM 115 aduce racoare in tumultul vietii motorului
Foarte aproape de pompa de apa se regaseste o curea care functioneaza in tandem cu motorul, iar in cazul in care pompa de apa nu functioneaza, cureaua respectiva va incepe sa emita un zgomot ciudat, care aduce mult a scartait. Acest scartait se produce din cauza ca lagarele din pompa de apa se uzeaza si cureaua se desprinde. In cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie, este preferabil sa inlocuiti pompa de apa, decat sa incercati o reparatie, pentru ca intr-un final tot la inlocuirea pompei de apa veti ajunge. Asa veti scapa si de o cheltuiala inutila, dar si de timp pierdut.

Recomandari gratuite de la prietenii tai consultantii ACN!
Cu noi in prima linie, munca de pe camp devine mult mai sigura si roditoare, iar tu esti in fiecare secunda informat si asigurat ca eventualele defectiuni vor fi repede remediate. Iar toate acestea se intampla fara cheltuieli in plus sau ascunse in pretul reparatiei. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita, inseamna o obligatie de onoare. Suntem ?adunarea inteleptilor? la care comunitatea oamenilor de afaceri proprietari de masini grele apeleaza. Usa e mereu deschisa!

Garantie
Un produs certificat este unul care iti da o stare de bine si de confort! De aceea, aceasta pompa de apa pentru tractor Hurlimann XM 115 vine insotita de toate actele necesare, inclusiv de un certificat de garantie! Timp de 12 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Livrarea este un proces care iti poate da palpitatii. Oare va fi efecutata la timp? Oare produsul va suferi deteriorari din cauza transportului? Intrebari si intrebari. Ce ar fi sa te relaxezi si sa lasi grijile la o parte? Aceasta pompa de apa este alegerea potrivita pentru tine, asa incat comand-o fara retinere. Spune-ne cum doresti sa facem cu expedierea utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
In ceea ce priveste montajul acestei piese de schimb, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Astfel, pompa va fi manevrata cu grija si atentie si inseraat corespunzator in ansamblul motorului utilajului tau. Va fi evitata, astfel, deteriorarea prematura a acestuia. Nu-ti lasa soarta utilajului pe mainile unui necalificat!

Specificatii tehnice:

? Fulie 3 gauri
? 1 garnitura
? 2 oring-uri
? 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura