Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Komatsu Dresser Texaco 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu Dresser Texaco 10W
Out Of stock
Descriere
Daca-i vorba de frecare, tre? sa fie si alunecare. Si-ti trebuie un bun lubrifiant, fiindca nu e loc de compromisuri in ce priveste utilajul tau. Ofera-i ce e mai bun si iti va da tot ce poate. Suna a cliseu, dar calitatea va fi intotdeauna cea mai buna alegere. Cu atat mai mult atunci cand alegi uleiul cu care iti vei hrani utilajul. Nu-l lasa, asadar, pe uscat. Da-i acest ulei transmisie Komatsu Dresser Texaco 10W si-o sa mearga ca uns. Ca doar e uns, nu?- vei zice. Dar nu e vorba de o simpla ungere, ci de protectie eficienta impotriva uzurii si a coroziunii. Uleiul acesta de inalta calitate iti mentine componentele utilajului curate si sanatoase, caci previne si depunerile de lac, namol etc. Are o durata de viata indelungata si isi pastreaza proprietatile si gradul de vascozitate, oricat de severe ar fi conditiile de lucru sau de grele sarcinile.

Iar cand ai de-a face cu vreo defectiune, s-a terminat cu stresul, caci ne-ai gasit pe noi. E adevarat ca nu-s momente prea placute, dar vom incerca sa ti le coloram in nuante cat mai calde. Pentru ca iti oferim sprijinul de care ai nevoie in depasirea obstacolelor. Avem produse de cea mai buna calitate si o echipa entuziasta, pasionata de utilaje, care te va sustine pas cu pas ca sa rezolvi rapid si eficient problema. Suna-ne si vezi despre ce e vorba! Te asiguram ca vei vrea sa revii ori de cate ori mai da necazul peste tine si vei avea din nou de bibilit ceva pe la masinaria ta.

Ulei transmisie Komatsu Dresser Texaco 10W - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei transmisie Komatsu Dresser Texaco 10W este un fluid de transmisie cu performante dovedite in conditii grele de exploatare, formulat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice. Are excelente proprietati antiuzura, anticoroziune si antioxidare, iar formula sa speciala face fata presiunilor extreme si spumarii. Temperaturile ridicate si sarcinile grele nu sunt o problema pentru el si asigura un control fiabil al frictiunii, prevenind patinarea ambreiajului. Asigura, de asemenea, o functionare silentioasa si eficienta a franelor, cu minima uzura si impiedicarea depunerilor nocive.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva dintr-o lovitura problemele cu care te confrunti. De ce sa bajbai prin semiintuneric, cand poti avea acces rapid la solutiile pe care le cauti? Iti oferim consultanta gratuita pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs, fie ca nu deslusesti cauza unei defectiuni - te ajutam sa iesi la liman. Ba chiar putem concepe si un plan personalizat de intretinere, adaptat nevoilor fiecarui utilaj. E mai simplu decat credeai. Contacteaza-ne!

Promptitudinea este lege pentru noi, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest ulei transmisie Komatsu Dresser Texaco 10W in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Clasa de vascozitate: SAE 10W
Punct de curgere: -42 ?C
Punct de aprindere: 232 ?C
Recomandat pentru utilizarea in transmisii, transmisii finale si sisteme hidraulice ce necesita un fluid care indeplineste cerintele Caterpillar TO-4 sau Allison C-4. Poate fi folosit, de asemenea, pentru transmisii si sisteme hidraulice produse de Dana Powershift, Komatsu, Komatsu Dresser, Tremec/TTC, Vickers si ZF
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura