Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub SKX051902C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SKX051902C
Out Of stock
Descriere
Vrei nu vrei, la suruburi tot ajungi, mai devreme sau mai tarziu. Ca asa-i facuta masinaria ta si, mici cum le vezi, te pun in dificultate cand se deterioreaza. Pentru bridele cardanului, ai nevoie de suruburi speciale, cat mai rezistente, caci presiunea pusa pe ele este considerabila. Avem pentru tine acest surub SKX051902C de foarte buna calitate, fiabil si extrem de rezistent, ca sa duca mult si bine chiar si in conditii de solicitare intensa. Problema este ca si rezolvata, o data ce ai ajuns la noi!

Caci la noi vei gasi intotdeauna piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau, dar si suport tehnic adaptat nevoilor tale. Suna-ne si expune-ne pe scurt problema cu care te confrunti! Specialistii nostri intra in actiune si gasesc mintenas cea mai buna solutie de remediere. Iar de iti doresti un plan personalizat de intretinere pentru masinaria ta, se rezolva si asta!

Surub SKX051902C - o alegere inspirata!
Sunt multe suruburi in maruntaiele utilajului tau, fiecare cu rolul sau, cu dimensiunile si caracteristicile sale proprii. Acest surub SKX051902C este destinat fixarii bridei cardanului. Foloseste piese compatibile, cat mai calitative, si te vei bucura de o functionare impecabila a utilajului tau.

Ai nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Suntem pregatiti sa raspundem provocarilor. Orice defectiune ai intampina, te poti baza pe noi. Expertii nostri se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii si a-ti putea oferi, astfel, cele mai eficiente solutii pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Informatii concrete, adaptate nevoilor tale - tot ce ai de facut este sa ne contactezi, telefonic sau in scris. Nu te costa nimic, serviciul de consultanta iti este oferit gratuit!

N-ai motive de ingrijorare, daca are defecte din fabrica, ti-l inlocuim. Pentru ca acest surub SKX051902C vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru astfel de situatii. Gasesti in colet documentele necesare.

Promptitudinea este importanta pentru noi, cum e si pentru tine. Ne miscam super rapid ca sa primesti acest surub SKX051902C in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Sau poti veni tu dupa el la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Ca sa functioneze totul in parametri optimi, asigura-te ca montajul este efectuat corect. Un montaj impropriu te poate face sa arunci banii pe fereastra, caci pot fi compromise piesa in cauza sau cele conexe. Te sfatuim sa apelezi la persoane calificate, astfel vei evita neplacerile si pagubele. Daca ai nevoie, iti trimitem noi o echipa. Da-ne de veste!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura