Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare compactor Aveling-Barford GD/PTR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aveling-Barford GD/PTR
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Aveling-Barford GD/PTR este special conceputa pentru compactorul tau! Daca iti doresti sa nu mai intampini prea curand probleme la sistemul de alimentare al utilajului, apeleaza la calitatile acestei componente fabricate in Uniunea Europeana. Fiind o piesa alternativa de o eficienta extraordinara, ea poate inlocui modelul original de pe compactorul tau fara sa simti vreo diferenta in privinta randamentului. Mai mult, poti face o economie substantiala la buget, caci este mult mai avantajoasa ca pret. Comanda cu incredere!

Pompa de motorina este o componenta mecanica, actionata de axul cu came. Vei avea inclusa in pachet si o garnitura care sa te ajute sa definitivezi reparatia corespunzator. Ea va etansa pompa de blocul motor. Cere oferta consultantilor nostri si afla toate detaliile care te intereseaza. Consultanta este gratuita si ai acces la solutii tehnice de exceptie ca sa iti recapeti controlul asupra utilajului. Oferim si servicii de montaj al produselor achizitionate, dar si alte reparatii necesare echipamentului. Ia legatura cu noi!

Pompa de alimentare Aveling-Barford GD/PTR - performanta pe termen lung!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru compactor Aveling-Barford GD/PTR este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Aveling-Barford GD/PTR se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura