Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 3DS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DS
Out Of stock
Descriere
Exista mereu motive sa ne vizitezi, buldoexcavatorul tau are mereu nevoie de piese de calitate care sa-i creasca performanta! Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 3DS ar trebui sa-ti atraga atentia imediat! Si nu spunem asta doar pentru ca are un pret excelent care, culmea, mai include si garnitura ce se foloseste la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor, ci este o piesa bun si punct. Varianta alternativa perfecta a originalului, te poate scoate la liman cu utilajul pentru ca este foarte eficienta si capabila sa sustina activitatea pe care o practici cu buldoexcavatorul.

Productia pompei mecanice, actionata de axul cu came, are loc in Uniunea Europeana. Prin folosirea materialelor de calitate s-a obtinut un produs extraordinar de rezistent care va permite o utilizare indelungata in conditii sigure! Cere-ne chiar acum o oferta si descopera fiecare detaliu care te intereseaza. Iar daca mai sunt intrebari sau vrei sa ai acces la parerea unui specialist, echipa tehnica iti ofera consultanta gratuita! Contacteaza-ne!

Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 3DS - compatibilitate maxima cu utilajul!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 3DS se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 3DS va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura