Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare John Deere 5090EL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5090EL
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau tanjeste dupa o piesa din gama de top! Iata aceasta excelenta pompa de amorsare John Deere 5090EL ce are inclusa in oferta bateria filtrului de combustibil. La cerere, se poate adauga alaturi de acestea si filtrul de motorina. Doar cere asta personalului nostru! Pompa noastra de amorsare, un produs european extra calitativ, este dedicat tractoarelor! Pe cat de performant, pe atat de sigur si rezistent, articolul echivalent mult dorit se afla in stocul nostru. Poti apela cu toata increderea la produsele indicate de consultantii nostri! Ei iti stau la dispozitie, ceas de ceas!

Pompa de amorsare John Deere 5090EL este o alegere faina!

Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru sunt ofertate impreuna! Dar, daca doresti si filtrul de combustibil alaturi de ele, te rugam sa mentionezi asta in cerere, iar noi le livram impreuna. Pompa de amorsare pe care o propunem este o echivalenta ce iti asigura o eficienta maxima in lucru, o siguranta sporita in exploatare, cat si puterea necesara pentru o lunga perioada de timp.

Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de faina!

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat. Noi te intampinam cu stiinta, dar si cu deschidere! Suntem dornici sa oferim solutii aplicate, corecte, pentru a rezolva nevoile utilajului tau!

Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate! O astfel de pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Noi livram pompa de amorsare pentru tractor John Deere 5090EL pe care ai comandat-o direct in localitatea ta. Transportul este realizat in cel mai scurt timp si vei achita plata ramburs la final, ca sa ai posibilitatea de a verifica produsele inainte. Te asteptam si la sediul firmei noastre, daca doresti sa le ridici personal. Cere o oferta!

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm, iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura