Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Fa cea mai buna alegere si comanda acum pompa de apa Kubota 1G730-7303-3 din oferta noastra! Iti garantam ca a fost testata, iar cu un montaj corect, ea va fi o investitie profitabila! Fiind o echivalenta de calitate superioara, ea poate tine locul componentei originale fara probleme. Compatibilitate ei este asigurata de catre fabricantul sau. In colet se va regasi si certificatul de garantie. Pentru starea perfecta de functionare a utilajului tau, ai nevoie de cele mai bune piese! Motorul tau trebuie racorit la timp, iar aceasta pompa de apa este foarte eficienta!

Iti acordam tot sprijinul in alegerea celor mai potrivite piese de schimb pentru utilajul tau. Va fi o placere sa te poti sfatui cu cei mai buni specialisti fara sa fii grabit, fara grija ca te va costa ceva. Tu vei castiga timp pretios, iar noi suntem siguri ca vom castiga un client multumit si fidel de aici inainte! Poti apela si la alte servicii dezvoltate de catre compania noastra. Suntem mandri posesori ai unui service mobil bine dotat, iar serviciul de mentenanta este unul de top!

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-3 - o alternativa de succes!

Ai gasit-o! Dar ai idee de ce s-a stricat cea de dinainte? Hai sa fim atenti la cauze si semne, mereu e ceva care anunta pacostea. Urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Urmele de rugina pe suprafetele metalice nu-s semn bun. Deteriorarile garniturilor din presetupa pot duce la pierderi de antigel sau la inundarea rulmentului. Contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti iti poate afecta buna functionare a pompei de apa.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-3 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de apa Kubota 1G730-7303-3 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura