Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr LR632

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr LR632
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa buldozer Liebherr LR632 este un produs rezistent si fiabil in care poti avea incredere. Un produs fiabil si bine executat, care a trecut cu brio toate testele calitatii. Un produs de care utilajul tau are nevoie pentru a demonstra in fiecare zi un rulaj perfect, indiferent de cat de intensa este munca la care il supui. Asadar, achizitioneaza acum aceasta piesa de top! Pompa de apa este un articol important in masinaria ta. Pompa de apa a masinii tale preia apa din radiator si o muta prin motor inapoi la radiator, unde ciclul incepe din nou. Se asigura ca motorul ramane la o temperatura constanta, indiferent de vreme. De aceea, acest articol, prin rolul sau, este un element esential al angrenajului motorului buldozerului tau!

Pompa de apa buldozer Liebherr LR632 este o super componenta!

Aceasta pompa este un produs de calitate, menit sa te ajute in munca pe care o executi in fiecare zi. Produsul nostru aftermarket este recunoscut ca fiind extrem de durabil si fiabil! Nu uita de compatibilitati: piesa noastra de schimb se poate monta si pe Liebherr LR632B!

Cand apelezi la specialisti, esti asigurat!

Serviciul nostru gratuit de consultanta este menit sa iti rezolve problemele. Pe unele dintre ele le va rezolva chiar inainte ca acestea sa apara. Echipa noastra este aici, pentru tine. Gratuit, prompt si echilibrat!

Aceasta pompa de apa buldozer Liebherr LR632 vine insotita de o garantie extinsa! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iata o abordare care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa pentru buldozer Liebherr LR632 este produsul care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere pe site-ul nostru. Vrem sa ai certitudinea unei livrari super rapide, care nu iti da batai de cap si care nu ridica probleme!

- Z=22

- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura