Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare tractor JCB Fastrac 2125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 2125
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-i un moment placut, insa te vom ajuta sa-l depasesti cu brio. Ofera-i utilajului tau aceasta pompa alimentare tractor JCB Fastrac 2125 impecabila si isi va recapata fortele pierdute. Este o piesa de cursa lunga, pregatita sa-ti ofere performante excelente mult timp de acum incolo, fiind fabricata in UE din materiale foarte rezistente, cu maxim accent pe calitate. Nu cedeaza cu una, cu doua si isi face treaba exemplar, daca este corect montata. Ar fi bine sa-i inlocuiesti filtrul, daca tot esti la capitolul asta, pentru a-i crea un cadru optim de desfasurare.

Punem accent pe calitate, dar si pe promptitudine in tot ceea ce facem. Ne reinnoim constant stocurile si iti oferim piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, pentru a putea remedia eficient si durabil orice defectiune ai intampina. In plus, specialistii nostri sunt alaturi de tine, ajutandu-te sa alegi piesele potrivite si furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Pompa alimentare tractor JCB Fastrac 2125 - o alegere inspirata pentru performanta indelungata!
Unele componente ii sunt pur si simplu indispensabile masinariei tale. Cand acestea capituleaza, functionarea utilajului tau este compromisa. Iar aceasta pompa de alimentare pentru tractor JCB Fastrac 2125 este o astfel de componenta esentiala, caci ea este cea responsabila de alimentarea sistemului cu combustibil, mentinand presiunea acestuia la nivelul potrivit. Atunci cand pompa e defecta, motorul nu mai primeste combustibilul asa cum ar trebui sau chiar nu-l mai primeste deloc. Si ti-e clar ce se intampla - nu mai poate functiona. Iti recomandam sa folosesti intotdeauna consumabile de calitate pentru a proteja astfel pompa si a-i prelungi durata de viata.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Pentru ca intelegem prea bine cat de mult conteaza sa fii bine informat pentru a lua cele mai bune decizii, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta care si-a dovedit din plin utilitatea pentru clientii nostri de-a lungul timpului. Incearca si tu si iti va fi mult mai simplu sa-ti intretii utilajul ca la carte, remediind rapid si eficient orice defectiune si chiar reusind sa le previi pe cele ce stau sa vina. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti impartaseasca din secretele utilajelor si sa-ti limpezeasca pe data orice nelamurire ai avea. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Pentru aceasta pompa alimentare tractor JCB Fastrac 2125 beneficiezi de 1 an garantie de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri, dar totusi, pastreaza documentele aferente pe care le regasesti in interiorul coletului.

Nu-ti fa griji, se rezolva! O data ce-ai plasat comanda online sau telefonic, aceasta pompa alimentare tractor JCB Fastrac 2125 porneste catre tine si o vei primi super rapid. Daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Ne-am bucur sa te cunoastem!

Surubari gasesti pe toate drumurile si poate ca te-ai incumeta sa montezi chiar tu piesa, dar iti recomandam sa apelezi la persoane specializate, ca sa fii sigur ca totul va iesi asa cum iti doresti. Sunt unele chichite de care trebuie sa tii cont si e mai bine sa nu risti. De ai nevoie de un mecanic competent, da-ne de veste si te punem in contact cu unul din apropierea ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura