Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina calare JCB 123/06408 - 34mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 123/06408
Out Of stock
Descriere
O defectiune nu-i placuta, ce-i drept, insa ai ajuns in locul potrivit pentru a scapa de ea cat mai rapid, pe termen lung. Avem piese una si una, pe care te poti baza la greu. Aceasta patina calare JCB 123/06408 este alegerea ideala cand iti doresti performanta si rezistenta la un pret foarte accesibil. Pentru ca este o varianta excelenta a piesei originale, confectionata dintr-un material special, foarte rezistent si fiabil. Este conceputa sa duca mult si bine indiferent de dificultati. Iti va intrece asteptarile!

Foloseste piese calitative, efectueaza la timp interventiile tehnice de care are utilajul tau nevoie si te vei bucura de randament si performanta asa cum iti doresti. Vei gasi la noi orice produs ti-ar fi necesar intretinerii masinariei tale, toate alese pe spranceana pentru maxime rezultate. Mai mult, te bucuri si de sprijinul echipei noastre de consultanti, pentru a putea remedia simplu si eficient orice problema tehnica pe care o intampini. Suna-ne!

Patina calare JCB 123/06408 - un ajutor de nadejde!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica are importanta sa in arhitectura masinariei tale. Se uzeaza sau lipseste, efectele se resimt imediat. Aceasta patina calare JCB 123/06408 preia uzura care apare la extensia piciorului de calare, asigurand o functionare optima, fara probleme. Asa micuta cum o vezi, joaca un rol important pentru utilajul tau.

Te scoatem din impas! Contacteaza-ne!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, conteaza mult sa stii ca ai pe cine te baza pentru a gasi raspunsurile cautate. Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita gratie caruia defectiunile nu-ti vor mai parea un capat de tara. Specialistii nostri iti ofera cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, la nevoie, si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Incearca si tu!

Iti livram aceasta patina calare JCB 123/06408 - 34mm super rapid, ca sa scapi cat mai rapid de neplacerea defectiunii. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita online o oferta si va porni la drum. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru a te asigura ca treaba merge asa cum iti doresti, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat. Nu de alta, dar un montaj impropriu va afecta performantele piesei in cauza, dar le poate afecta si pe cele din jur.

Diametru 73mm (la filet)
Inaltime 34mm
Material compozit (metal + plastic)
Necesita la montaj cheie patrat 25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura