Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 804

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 804
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune piese le gasesti la ACN Piese Utilaje! Ne bucuram sa te avem la noi si iti prezentam pompa de alimentare miniexcavator JCB 804 de care ai nevoie. Miniexcavatorul tau are nevoie de calitatea superioara si eficienta de care da dovada acest model. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Expertii considera ca la ora actuala aceasta pompa detine suprematia. Atentia la detalii a producatorului sau european se observa prin calitatea materialelor alese in fabricarea ei.

Pretul de achizitie al acestei piese este foarte avantajos. Comanda aceasta componenta online sau telefonic si noi iti vom expedia inclusiv o-ringul de etansare. Te trezesti cu ea la usa a doua zi de la plasarea comenzii! Iar daca iti doresti sa exploatezi la maxim pompa de motorina, ai face bine sa inlocuiesti tot acum filtrul. Gasesti cu ajutorul consultantilor nostri oferte foarte bune la acest tip de consumabil. Sa nu omiti montajul, daca nu ai un mecanic de incredere, iti trimitem noi profesionisti care vor face o treaba buna si tu te vei putea bucura de o reparatie reusita.

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 804 - doar ea iti poate face utilajul fericit!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 804 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare miniexcavator JCB 804 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura