Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit pivot superior New Holland 4830O

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 4830O
Out Of stock
Descriere
Fara ajutorul unor pivoti zdraveni si fiabili, tractorul tau se poate arata reticent la manevrele tale, caci incep jocurile in articulatia de directie si eficienta sistemului de transmisie are de suferit. Unde nu mai pui ca atunci cand cedeaza vreun pivot, sunt afectate si alte componente din ansamblul sau. Iar acest kit pivot superior New Holland 4830O vine in intampinarea nevoilor tale. Piese de cea mai buna calitate ce poarta amprenta Carraro, minutios fabricate din materiale super rezistente, pentru a-ti oferi rezultate excelente vreme indelungata.

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de calitate ireprosabila, remedii eficiente impotriva oricaror defectiuni ti-ar da de furca. Nu-i greu sa-ti mentii utilajul in forma maxima, atunci cand ai la indemana ingredientele potrivite, mai ales ca beneficiezi si de suport tehnic personalizat din partea specialistilor nostri. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Kit pivot superior New Holland 4830O - o alegere nemaipomenita!
Chiar si piesele simple si banale se dovedesc esentiale pentru o exploatare nestingherita a utilajului tau. Un pivot, o bucsa ori o saiba au functiile lor importante, sa nu mai spunem de gresor. Lucreaza impreuna si le regasesti pe toate in acest kit pivot superior pentru tractor New Holland 4830O care asigura stabilitatea in deplasare a utilajului tau, prevenind socurile si jocurile in articulatia de directie, pentru o manevrare mult mai precisa a utilajului.

Ai dat de greu? Iti venim in ajutor!
Cand te confrunti cu o avalansa de simptome si trebuie sa tii cont de o sumedenie de aspecte tehnice, gasirea solutiei potrivite de remediere iti poate da batai serioase de cap, de aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine consultanta pe care ti-o oferim in mod gratuit. Expertii nostri au solutii oricat de complicata ar fi problema cu care te confrunti. Totul este centrat pe nevoile tale si pe particularitatile utilajului tau, pentru a putea beneficia de cele mai bune rezultate cu eforturi minime din partea ta. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Pentru cazurile exceptionale in care acest kit pivot superior New Holland 4830O ar prezenta defecte de fabricatie, ai o garantie de 6 luni de la data facturarii. Gasesti documentele necesare in interiorul coletului. Pastreaza-le, sa fie acolo!

Cand timpul te preseaza, este esential sa ai cat mai rapid piesele. Iti vom livra acest kit pivot superior New Holland 4830O in cel mai scurt timp, caci curierii cu care colaboram se misca foarte bine. Suna-ne sau solicita o oferta online si ti-l expediem de indata. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te feri de riscurile unui montaj incorect, te sfatuim sa apelezi la persoane specializate. Avem colaboratori in toata tara si, daca ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea interventiei, da-ne de veste si ti-l trimitem noi!

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura