Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit pivot superior tractor Case 4240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 4240
Out Of stock
Descriere
Stop cadru! Nu mai pierde timp pretios comparand oferte. Stim ca-i urgent s-o rezolvi si-ti vom trimite rapid piesele de care ai nevoie. Si nu orice piese, caci punem mare accent pe calitate si ne-am pregatit cum se cuvine. Avem pentru tine un kit pivot superior tractor Case 4240 de toata isprava, excelent pentru improspatarea sistemului de transmisie. Piese uzuale, dar cu atat mai importante pentru functionarea optima a utilajului tau. Iar cele pe care ti le recomandam acum trec cu brio orice test, fiind capabile sa infrunte provocari si socuri din cele mai dificile. Fiabilitate si rezistenta la superlativ sub amprenta Carraro. Sunt piese de nota zece, care te vor surprinde prin calitatile lor deosebite.

De altfel, orice alta piesa ti-ar trebui, te asiguram ca vei gasi la noi cea mai buna varianta a sa. Nu facem rabat la calitate si suntem gata sa-ti venim in ajutor cand defectiunile par sa te copleseasca, oferindu-ti cele mai eficiente remedii. Ca sa iasa treaba buna, ai si suport tehnic personalizat, sa nu alegi la intamplare. Specialistii nostri sunt la datorie, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Kit pivot superior tractor Case 4240 - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
Pivotii au o misiune dificila, ce poate parea peste puterile lor, insa sunt ajutati de bucse, dar si de alte componente ce formeaza un intreg ansamblu. Acest kit pivot superior pentru tractor Case 4240 mentine echilibrul utilajului si ii sustine greutatea, previne socurile si jocurile, sporind siguranta in deplasare dar si precizia de manevrare a utilajului. Cand una dintre piesele acestui ansamblu se uzeaza, mai mult ca sigur sunt afectate intr-un fel sau altul si celelalte, de aceea se recomanda a fi inlocuite in aceeasi interventie.

Cand ai vreo nelamurire, contacteaza-ne fara sfiala!
Iti intelegem perfect nevoile si stim ca nu-i intotdeauna simplu sa descalcesti itele unei defectiuni, mai ales fiind asaltat din toate partile de informatii pe care nu mai dovedesti sa le pui cap la cap. Nu te mai framanta! Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti dea o mana de ajutor. De la identificarea cauzei problemei si a remediului aferent, pana la informatii pretioase legate de montaj si de mentenanta, le ai pe toate la indemana. Serviciul nostru de consultanta raspunde tuturor solicitarilor tale si iti este oferi in mod gratuit. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, acest kit pivot superior tractor Case 4240 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Gasesti factura si certificatul de garantie in interiorul coletului. Nu prea credem sa fie cazul sa te folosesti de ele, dar totusi, pastreaza-le.

Orice defectiune inghite si timp, si bani, dar noi ne straduim sa-i limitam cat mai mult impactul asupra sa, livrandu-ti acest kit pivot superior tractor Case 4240 super rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda, online sau telefonic, si porneste spre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici piesele de la sediul nostru de langa Bucuresti.

De ce sa risti compromiterea pieselor din pricina unui montaj impropriu? Apeleaza la profesionisti, care stiu precis ce aspecte au de bifat ca sa iasa treaba ca la carte, cu rezultate excelente si durabile. Cauti un mecanic bun si nu stii incotro sa te indrepti? Nimic mai simplu! Ne spui si se rezolva! Avem colaboratori pe tot cuprinsul tarii, care iti pot asigura interventii simple sau complexe la cel mai inalt nivel.

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura