Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa de apa pentru tractor Deutz-Fahr Agrotron K610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr
Out Of stock
Descriere
Daca o piesa de schimb te lasa balta, ingrijorarea ta e fireasca. Dar nu pentru mult timp! Noi suntem solutia ta rapida si eficienta. Orice problema tehnica isi gaseste la noi rezolvarea fara batai de cap, iar utilajele se refac in cativa pasi simpli. Ai nevoie de un restart al motorului? Ei bine, considera treaba deja facuta! Aceasta curea tractor Deutz-Fahr Agrotron K610 este partenera de incredere pe care o meriti. Rezistenta si fiabilitatea ei sunt fara cusur. Pregatita sa infrunte provocarile cele mai dificile fara sa se teama. Calitatea ei este impecabila!

Imediat cum apar problemele, vine si intrebarea: Ce-i asta, broa?. Dar nu-ti frange capul singur, caci suntem aici ca sa te descurcam. Da-ne un hint despre buba si noi intram in actiune. Si pe viitor, sa stii ca poti tine pasul cu problemele, daca esti atent la si aplici trucurile noastre. Da-ne un ring! Echipa noastra de experti e online, ready sa sara in ajutorul tau, frate!

Curea tractor Deutz-Fahr Agrotron K610 infrunta cele mai dificile provocari
Materiale si constructie: curelele pompa de apa sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la uzura si la temperaturi ridicate, cum ar fi cauciucul sau alte materiale sintetice. Acestea sunt supuse unor constructii specifice pentru a rezista stresului si temperaturilor ridicate in timpul functionarii.

Consultanta mintenas, supliment la utilaj
Serviciul nostru gratuit de consultanta este astfel organizat incat sa vina in sprijinul activitatii tale. Colegii nostri sunt foarte bine pregatiti. Pe ei nu ii poate surprinde nicio intrebare. Dar te pot surprinde pe tine cu un raspuns bine argumentat si care rezolva problema. Ai in ei un specialist, un sfatuitor si un prieten. Numai suna si vei vedea. Nu costa nimic.

Garantie
Poti avea incredere maxima in aceasta curea pompa de apa pentru tractor Deutz-Fahr Agrotron K610 cumparata de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Pastreaza-l caci, in caz ca va trebui activat, nu ai de facut nicio cheltuiala. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Efectuam livrarea in conditii in conditii de urgenta. Primesti produsul in 24 de ore, oriunde in Romania. Catun, sat, comuna, oras, megalopolis, nu conteaza. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... niciodata nu e prea tarziu sa ne cauti.

Montaj
Montajul acestei piese necesita ceva efort dar si multa pricepere. Pe de alta parte, fiind o piesa speciala, poti face eroarea de a o monta eronat, daca te simti tu inspirat, sau poti fi tentat sa o indesi cu tot soiul de rangi. Poti face asta dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un atelier mecanic.

Specificatii tehnice:

? Lungime 1016mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura