Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator Caterpillar 301.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.6
Out Of stock
Descriere
Daca ai constatat ca intampina dificultati atunci cand musca, pesemne are nevoie de ceva schimbari ale dintilor cupei. Iti trebuie unii zdrveni, bine ascutiti, ca sa-si poata face din nou treaba impecabil. Iar noi venim in intampinarea nevoii tale cu acest dinte miniexcavator Caterpillar 301.6 super rezistent. merita din plin increderea ta, caci nu se va rupe cu usurinta si nici n-are sa se toceasca prea curand, datorita metalului extrem de dur din care a fost fabricat. Conceput pentru o exploatare intensa si indelungata, dintele acesta se ridica la inaltimea piesei originale. Doar pretul este mult mai mic. Convinge-te!

Pentru ca stim cat de important este sa poti lucra fara intreruperi cat mai mult timp, ti-am pregatit o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate, care se vor mentine mult timp la datorie, oferindu-i utilajului tau resursele necesare unei functionari exemplare. Mai mult, te vom indruma in alegerea celor potrivite problemei cu care te confrunti, ca sa poti beneficia de o rezolvare cat mai rapida si mai eficienta. Suna-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Dinte miniexcavator Caterpillar 301.6 - o alegere isteata!
Acest dinte pentru miniexcavator Caterpillar 301.6 iti ajuta utilajul sa muste mai bine, oricat de dur ar fi solul cu care se confrunta. Cand dintii de la cupa utilajului tau se tocesc, sunt necesare forte mai mari pentru efectuarea muscaturii, ceea ce solicita suplimentar componentele bratului, dar si pe cele ale sistemului hidraulic. De ce sa risti o defectiune mai serioasa, cand poti rezolva totul mult mai simplu si mai ieftin inlocuind dintii uzati?

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Orice nelamurire ai avea in privinta pieselor de schimb sau, in general, in ce priveste intretinerea utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi. Stim ca uneori poate fi complicat sa descalcesti itele unei defectiuni, dar nu-ti fa griji, specialistii nostri te ajuta sa depasesti obstacolele, identificand rapid cauza, dar si remediile necesare, ca sa poti rezolva totul in doi timpi si trei miscari. Contacteaza-ne, serviciul nostru de consultanta iti este oferit in mod gratuit!

Ai siguranta deplina, caci acest dinte miniexcavator Caterpillar 301.6 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Nu credem sa fie cazul, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, plaseaza comanda online sau telefonic, iar acest dinte miniexcavator Caterpillar 301.6 porneste catre tine. Il vei primi in cel mai scurt timp. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru situat langa Bucuresti.

De vrei sa te bucuri din plin de investitia facuta, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator, de catre persoane specializate. Un montaj impropriu te face sa pierzi si timp, dar si bani, de ce sa-ti asumi riscuri? Avem colaboratori de incredere in toata tara, daca ai nevoie de un mecanic priceput, da-ne de veste si il trimitem la tine!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura