Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector plumb-acid 25mm/95mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cu bateriile poti avea de furca, nu gluma. Dar nici fara ele n-ai putea lucra, asa ca esti nevoit sa gasesti solutii. Nu-ti mai bate capul, ai ajuns la noi si de-acum totul va fi mai simplu. Un astfel de conector Plumb-Acid 25mm/95mm poate fi utilizat la interconectarea bateriilor industriale sau a celor de tractiune si vei fi super multumit, garantat! Este fabricat dintr-un material rezistent la acizi dar si la alti factori de coroziune, asigurandu-ti rezultate excelente. Are o sectiune de 25mm si o lungime de 95mm si este ideal pentru interconectarea bateriilor folosite in tensiuni joase, in domeniul auto, marin sau in cel industrial, fiind folosit in special la conectarea bateriilor sau a celulelor bateriilor in serie.

Ai intrebari despre acest conector Plumb-Acid 25mm/95mm din oferta? Suntem pregatiti sa-ti raspundem!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 25mm/95mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.

Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 25mm/95mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

sectiune de 25mm/ lungime de 95mm
capacitate 0-480 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura