Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 8240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 8240
Out Of stock
Descriere
O multime de utilaje agricole au cate un punct tare. Unele au puterea pe care o dezvolta. Altele au complexitatea lucrarilor pe care le pot executa. Altele au design-ul. Insa nu trebuie sa-ti scape niciodata din atentie ca toate au un punct comun - siguranta in exploatare a motorului. Toate motoarele sunt echipate cu aceasta curea tractor Massey Ferguson 8240 sau cu rudele ei apropiate. O avem permanent in stoc, stim ca este sefa clasei. Comand-o si ajunge in maxim 24 de ore!

Mergi pe langa un atelier mecanic dintr-o ferma agricola mare si auzi : ?sefu?, pana si soacra-mea e mai buna!? Te intrebi probabil ce viata zbuciumata are omul acela. Dar nu, nu e despre oameni, ci despre opinia lui nea Petrica atunci cand i se prezinta o pereche de curele alternator luata de la un bisnitar. Si realizezi imediat cat de important este omul potrivit la locul potrivit. Nici nu-ti mai pare rau ca ai dat niste bani pe un stift. Vei fi bucuros ca ai in echipa un asemenea om. Tu, cel de pe strada, poate nu-l cunosti. Noi insa da. El cumpara doar de la noi. Si l-a invatat si pe sef.

Curea tractor Massey Ferguson 8240 o pagina din cartea tehnica
Pentru a asigura o functionare corespunzatoare si lipsita de erori si de asemenea de o durata indelungata de functiune ar trebui urmate cateva trucuri ca, de pilda, striatiile fuliei trebuie sa fie curate, lipsite de substante folosite impotriva ruginei. Cureaua trebuie sa fie montata exact in striatiile fuliei si de asemnea, marginea superioara a fuliei sa fie exact la nivelul peretului interior al fuliei. Nu este acceptabil ca o curea sa fie in contact cu fulia doar cu partea sa inferioara.

Oferm consultanta la orice ora
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Au solutii indiferent de natura problemei tehnice. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele agricole. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac update cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Garantie
Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie. Aceasta curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 8240 va ajunge la tine insotita nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Ca sa fie bine.

Livrare
Suntem atenti ca intreg procesul de comanda a piesei dorite sa decurga fara greseala. Urmarim responsabili fiecare etapa, atenti la riscuri si situatiile imprevizibile ce pot aparea. Includem, desigur, si etapa expeditiei. O facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Platesti la primire. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asta e tot.

Montaj
Ai cureaua, ai tractorul dar nu ai mecanicul? Nu e de joaca, domnule fermier. Si daca nu este, o facem noi sa devina astfel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini pricepute. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul si noi il apelam pentru tine. Tractorul tau va arainsamanta si totul va deveni o joaca cum ti-am promis.

Specificatii tehnice

? Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
? Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
? Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura