Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-135
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale merita cea mai buna intretinere, pentru ca de fiecare data reusesc sa indeplineasca eficient sarcinile de pe santier. Piesele de schimb de calitate te ajuta sa le oferi un plus de valoare si putere, pentru ca rezultatele sa fie din ce in ce mai bune! Comanda acum aceasta coroana punte Dana Spicer 212-135 disponibila in stocul nostru si vei fi multumit de beneficiile ei! Echipamentul tau va simti ca puterile ii sunt amplificate datorita acestei coroane de punte. Contacteaza-ne acum si bucura-te de piese originale, de calitate, care iti vor conduce utilajul catre performanta maxima!

Exista momente in care nu esti sigur pe deplin de alegerile pe care trebuie sa le faci in privinta pieselor de schimb. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje, echipa de specialisti este formata din mecanici cu experienta si pregatiti sa-ti impartaseasca din cunostintele lor! Poti apela oricand la noi pentru a te sfatui si a-ti oferi detalii despre piese si utilaje! Astfel, vei putea fi sigur pe tine si pe alegerile tale! Fiecare piesa achizitionata va fi perfect compatibila cu utilajele tale daca vei pune in practica notiunile primite de la noi! Ce zici? Contacteaza-ne acum!

Coroana punte Dana Spicer 212-135 - Piesa potrivita pentru utilajul tau!
Aceasta piesa face parte din sistemul de distributie a puterii de la planetara catre roata. Are rolul de a prelua si distribui puterea in mod uniform, prevenind pierderile de putere si mentinand performanta utilajului la standardele optime. Fiecare sarcina va fi indeplinita cu eficienta si rapiditate, iar utilajul va fi mai puternic ca niciodata! Comanda piesa acum!

Poti conta pe noi!
Fie ca ai nevoie de un sfat, de detalii legate de specificatiile tehnice sau de ajutor in vederea alegerii piesei potrivite, noi suntem la doar un telefon distanta. Profita de serviciul nostru de consultanta gratuita! Suna acum!

Livrare
Calatoria pieselor catre tine nu a fost nicicand mai rapida. Curierii nostri iti vor livra comanda in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poti sa preiei aceasta coroana punte Dana Spicer 212-135 direct de la sediul nostru, daca esti pe-aproape! Tu alegi!

Montaj
Montajul reprezinta pasul final al procesului de mentenanta al utilajului tau. Mentine standardele inalte de calitate mai departe si alege sa lasi aceasta sarcina in seama unor profesionisti. Vei sti ca ai facut alegerea potrivita atunci cand utilajul tau va lucra eficient si va da randamentul pe care ti-l doresti!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura