Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-361

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Fiecare se mandreste cu ce are. E firesc asa. Noi ne mandrim cu piese de schimb de foarte buna calitate, dublate de preturi atractive! Printre componentele care ne umplu inima datorita calitatilor lor, se afla si aceasta coroana punte Dana Spicer 212-361 de calitate superioara! Modul ei de functionare permite o utilizare indelungata, fara surprize neplacute pe parcurs. Nici nu poate fi vorba de altceva atata vreme cat vorbim de un produs Dana Spicer. N-ai ce sa mai comentezi! ?

Consilierii ACN Piese Utilaje sunt instruiti sa iti prezinte ofertele noastre cele mai bune. De asemenea, au competenta sa iti caute si sa iti prezinte piesa de schimb compatibila cu utilajul aflat in suferinta. Printre acestea, la orice ora, beneficiezi si de cunostintele lor teoretice, daca simti nevoia sa afli lucruri. Consultanta este oferita gratuit, asa ca profita la maxim! Ai castigat acest drept.

Coroana punte Dana Spicer 212-361 - expediem intotdeauna ce e mai bun din ce e bun
Indiferent de cerintele dumneavoastra., va puteti baza pe coroanele punte Dana Spicer, care functioneaza continuu si eficient in medii provocatoare si in care performanta utilajului, eficienta, fiabilitatea si costurile de operare sunt factori cheie. Alegand coroana punte Dana Spicer veti descoperi ca acestea sunt integrate cu cele mai avansate tehnologii pentru functionarea imbunatatita a utilajului pe orice santier, in orice stare.

Consultanta ca la tine acasa
Sa stii ca ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa iti ofere cele mai bune recomandari. Gasesc raspunsuri relevante la orice intrebare a ta. Fie ca se refera la piesa in sine, la fabricantul ei sau la cat de fiabila este. Consultantii nostri au raspuns la orice intrebare. Pune-i la incercare. Si te vei simti ca la tine acasa.

Livrare
Expeditia produsului se efectueaza prin curieratul rapid. Maxim 24 de ore, oriunde in Romania. Oricat de departe ai fi. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine coroana punte Dana Spicer 212-361 va ajunge la tine. Maine reiei si activitatea. Livrarea sau ridicarea produsului se fac in baza unei comenzi, pe care o poti efectua utilizand datele din contact. Totul e bine cand se termina cu bine.

Montaj
Toata smecheria e sa te ingrijesti din timp in ce priveste montajul. Sa vorbesti cu noi si despre asta. Ne putem deplasa imediat la adresa ta pentru montaj, dar si pentru alte lucrari, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori din judetul tau. Apeleaza la acest serviciu si iti vei putea relua lucrul rapid si in deplina siguranta. Avem grija de problema ta pana se rezolva integral.

Specificatii tehnice:

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura