Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-211

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-211
Out Of stock
Descriere
Acorda o atentie sporita utilajelor tale atunci cand iti doresti ca acestea sa iti ofere cele mai bune performante! Fiecare componenta in parte isi duce zilnic rolul cu brio numai atunci cand este in stare perfecta. Atunci cand acestea incep sa se deterioreze, alege sa le inlocuieste numai cu variante de calitate superioara! Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-169 la care ai ajuns este un astfel de produs! O piesa originala, fabricata in fabrici renumite pentru standardele inalte de productie, aceasta se afla mereu in stocul nostru.

Afacerile din domeniul constructiilor sau al agriculturii functioneaza mereu intr-un ritm alert, la foc automat. Nu iti permiti perioade lungi de asteptare dupa piesele de schimb, dar nici ca utilajele sa te lase balta chiar in mijloc de lucrare. Din fericire, nu este nevoie sa o faci ! Noi ne conformam, iar livrarea produselor noastre este ultra rapida. Apeleaza-ne pentru a te asigura de compatibilitatea pieselor alese, dar si pentru a primi informatii esentiale!

Coroana punte Dana Spicer 112-211 - exact asa cum trebuie sa fie, premium!
Daca iti doresti utilaje in putere, asigura-te ca si componentele le sunt pe masura! Rolul acestei coroane este de a transmite puterea de la planetara la roata. Nu putem spune decat ca stie exact ce are de facut si se descurca la perfectie.

Nevoile-s complexe? Apeleaza la serviciile conexe!
Nu lasa stresul sa te ajunga din urma, nici defectiunile utilajelor sa te demoralizeze! Echipa noastra este mereu pregatita sa iti vina in ajutor. Si ce sustinere mai buna decat cea a expertilor? Stim cu siguranta ca putem aduce inapoi performantele de top ale utilajelor. Pune in practica sfaturile primite din partea consultantilor nostri si te vei convinge singur! Apeleaza-ne oricand ai nevoie de indrumari, suntem mereu aici, pe aproape!

Livrare
Stim cat este de important sa iti pui utilajele cat mai rapid in functiune. Pentru asta, ai nevoie ca noile componente sa ajunga la tine in timp util. Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-211 pleaca din depozitul nostru imediat dupa plasarea comenzii, iar drumul nu ii va lua mai mult de 24 de ore.

Montaj
Iti doresti sa te poti bucura timp indelungat de noile componente de calitate superioara, asa ca te asiguri ca si montajul este aidoma. Un mecanic cu experienta este persoana la care apelezi de fiecare data.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura