Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact si cheie pentru miniincarcator Gehl SL1640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GEHL SL1640
Out Of stock
Descriere
Degeaba vorbim de performante, iar restul componentelor miniincarcatorului tau sunt in stare perfecta de functionare, daca s-a stricat tocmai contacul. Ce faci, gasesti fel si fel de improvizatii dubioase? Mai rau faci! Nu, vii la ACN si gasesti rapid un contact si cheie miniincarcator Gehl SL1640 de care ai nevoie! Apoi stai linistit, stiind ca este un produs premium original, iar maine va fi si ajuns la sediul tau.

Conversatiile cu noi se dovedesc mereu a fi roditoare, tehnicienii nostri nu te lasa pana nu sunt siguri ca esti 100% inarmat cu informatiile de care ai nevoie. Si bine fac! Odata ce ai invatat cu ce se mananca mentenanta masinariilor tale, nici defectiunile nu mai apar cu una cu doua si nici nu te mai bulverseaza. De acum stii unde sa vii. La echipa ta de experti.

Contact si cheie miniincarcator GEHL SL1640 - aliatul tau de nadejde!
Ia aminte la glasul utilajelor tale atunci cand acestea iti cer piese de schimb de calitate superioara! Atunci cand tocmai contactul da rateuri, semnele sunt chiar in fata ochilor. Ce poate fi mai evident decat ca masinaria nu mai porneste de la prima cheie? Alege produsele premium si vei avea parte de performante maxime!

Servicii conexe pentru nevoi tehnice complexe!
Inainte de a pune bazele serviciilor noastre conexe, am luat in calcul fiecare nevoie a clientilor nostri si ne-am dezvoltat in jurul lor. Acoperim orice situatie tehnica dificila, venind mereu cu solutii personalizate. Apeleaza-ne, utilajele tale sunt rapid pregatite de treaba!

Livrare
Nu iti face griji referitoare la livrare! Este si ea, asa cum te-am obisnuit deja, de top! Livratorii nostri preiau acest contact si cheie miniincarcator GEHL SL1640 imediat dupa ce ai plasat comanda si nu fac mai mult dde 24 de ore pana la sediul tau!

Montaj
Montajul facut de un specialist pune componentele noi pe calea sigura spre reusita! Nu iti prinde urechile incercand sa te ocupi tu, pentru ca mai apoi sa vezi ca ai dat-o in bara! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta si protejeaza-ti investitita!

Specificatii tehnice

Cu cheie
4 fire
Diametru exterior maxim: 45mm
Inaltime: 80mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura