Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact si cheie pentru miniincarcator New Holland L783

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland L783
Out Of stock
Descriere
Pentru noi, echipa ACN, este important sa putem lega legaturi stranse si infloritoare cu toti clientii nostri. Cu asta am plecat la drum si nu ne dezicem! Aducem in depozit numai piese de schimb de calitate superioara, cele pe care chiar si noi le-am folosi pentru utilajele noastre. Acest contact si cheie New Holland L783 este una dintre ele. Un produs original si super rezistent, exact pe gustul nostru.

Pentru a il face si mai placut, i-am oferit si un pret avantajos si il si servim impreuna cu servicii conexe de top. Ne alegem cu atentie produsele si ne asiguram ca le cunoastem din cap pana-n picioare. Informatiile complete si corecte despre tot ce tine de domeniul tehnic le gasesti atunci cand apelezi la consultanta tehnica gratuita. Ia legatura cu specialistii ACN!

Contact si cheie New Holland L783 - ce zici de performante maxime?
Daca iti doresti ca masinariile sa functioneze ca scoase din cutie, si piesele de schimb trebuie sa fie pe masura. Invarti cheia de zor in contact, dar fara succes? Ia atitudine, inlocuieste componenta veche cu una de top. Adu-ti utilajul inapoi la eficacitate!

Ai nevoie de indrumari? Hai la ACN!
Nimic nu este imposibil atunci cand ai langa tine o intreaga echipa de experti. Apeleaza-ne atunci cand utilajele iti pun bete-n roate, rezolvarile nu vor intazia sa apara, iar noi impartasim cu tine toate cunoastintele acumulate in multii ani de experienta! Suntem mereu aici, pregatiti sa iti sarim in ajutor!

Livrare
Daca iti promitem excelenta, nu se putea ca livrarea sa se lase mai prejos! Colaboram cu cele mai rapide servicii de curierat, pentru a ne asigura ca produsele alese ajung la tine in cel mai scurt timp. Ce inseamna asta? Ne apelezi astazi pentru a comanda acest contact si cheie New Holland L783 nou si stai linistit, stiind ca maine il vei avea la punctul de lucru.

Montaj
Piesele de schimb de inalta calitate sunt pregatite de munca numai daca si montajul este pe masura. Recomandam sa ceri mereu ajutorul unul mecanic experimentat, iar daca inca nu cunosti unul, nu este o problema, avem colaboratori in fiecare coltisor de tara!

Specificatii tehnice

Cu cheie
4 fire
Diametru exterior maxim: 45mm
Inaltime: 80mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura