Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-305
Out Of stock
Descriere
Surprinde-ti utilajul cu aceasta coroana punte Dana Spicer 212-305 si nu vei esua. Este o piesa originala, de inalta calitate, care face parte din categoria pieselor de transmisie. Cu o durabilitate exemplara, aceasta piesa are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata. Materialul robust din care este confectionata asigura o rezistenta deosebita la uzura si solicitari ridicate, contribuind astfel la o durata lunga de viata

Oferta ACN Piese Utilaje este solutia perfecta pentru cei care activeaza in domeniile agriculturii si constructiilor, domenii notorii pentru solicitarile intense la care sunt supuse utilajele. Orice defectiune tehnica poate cauza intreruperi costisitoare in munca. Oferim o gama variata de piese si solutii pentru a mentine echipamentele functionale si a preveni sincopele neprevazute.

Coroana punte Dana Spicer 212-305 - Calitatea vorbeste de la sine!
Rolul esential al piesei consta in transmiterea puterii de la planetara la roata. Este montata in interiorul puntii. Atunci cand se deterioreaza sau defecteaza, pot aparea simptome precum zgomote anormale in timpul functionarii, jocuri in transmisie sau chiar incapacitatea de a se deplasa corect. Prin monitorizarea constanta a starii acestei piese si inlocuirea sa la momentul potrivit, se previn deteriorarile majore ale utilajului.

Cand ai nevoie de ajutor in alegerea pieselor potrivite, conteaza pe noi!
Iti oferim servicii de consultanta gratuita atat online cat si telefonic cu scopul de a-ti face cautarea mai usoara. Fie ca alegi sa ne vizitezi virtual ori sa ne contactezi telefonic, iti vom oferi cele mai bune variante. Stim cat de importante sunt utilajele pentru tine asa ca nu te vom dezamagi!

Livrare
Descopera promptitudinea serviciilor noastre! Comanda astazi si primesti coroana punte Dana Spicer 212-305 in doar 24 de ore. Daca preferi sa te bucuri de achizitia ta imediat, te invitam sa vii si sa ridici comanda direct de la sediul nostru, situat in proximitatea Bucurestiului. Eficienta noastra este la inaltimea nevoilor tale! Comanda acum!

Montaj
Calitatea produselor noastre este la fel de importanta ca si montajul lor corect. Iti recomandam sa alegi un service autorizat pentru instalarea piesei tale. Daca nu ai inca un service preferat sau nu cunosti unul, suntem aici sa te sprijinim. Iti putem oferi contactul unuia dintre partenerii nostri de incredere, pentru a asigura ca montajul este realizat de profesionisti cu experienta. Investeste in performanta si siguranta cu produsele noastre, montate in service-uri de incredere.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura