Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-306

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-306
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau vrea sa il rasfeti cu o piesa noua? Incearca coroana punte Dana Spicer 212-306 originala, de inalta calitate, care face parte din categoria pieselor de transmisie. A fost conceputa special pentru a transmite puterea de la planetara la roata, asigurand astfel o tractiune optima si o durabilitate crescuta. Materialele din care este realizata sunt rezistente la uzura si la socuri mecanice.

Daca esti in cautarea unei astfel de piese, ACN Piese Utilaje iti ofera cea mai buna oferta de pe piata. Ne adresam celor care isi desfasoara activitatea in agricultura si in constructii, domenii atat de solicitante, in care pot aparea oricand sincope in munca, datorate unor defectiuni tehnice. De aceea, iti oferim piese originale, la preturi avantajoase, care stim ca sunt pe placul tau.

Coroana punte Dana Spicer 212-306 - O piesa originala pe placul tuturor!
Piesa are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata. De regula, aceasta se monteaza in interiorul puntii. Este esentiala pentru functionarea corecta a sistemului de transmisie. Daca observi ca utilajul tau nu mai are putere, ca roata se invarte greu sau ca se aude un zgomot ciudat la nivelul puntii, ai nevoie de o piesa noua.

Conteaza pe noi pentru cele mai bune sfaturi!
Iti punem la dispozitie serviciul de consultanta gratuita, o resursa valoroasa pentru tine deoarece te sprijinim cu sfaturi de asistenta tehnica sau de intretinere si reparatii. Acest serviciu iti este oferit pentru a te ajuta sa obtii suport specializat in ceea ce priveste piesele potrivite pentru utilajele tale, fara a fi supus unor costuri suplimentare.

Livrare
Descopera promptitudinea serviciilor noastre! Comanda astazi si primesti coroana punte Dana Spicer 212-306 in doar 24 de ore. Daca preferi sa te bucuri de achizitia ta imediat, te invitam sa vii si sa ridici comanda direct de la sediul nostru, situat in proximitatea Bucurestiului. Eficienta noastra este la inaltimea nevoilor tale! Comanda acum!

Montaj
Calitatea produselor noastre este la fel de importanta ca si montajul lor corect. Iti recomandam sa alegi un service autorizat pentru instalarea piesei tale. Daca nu ai inca un service preferat sau nu cunosti unul, suntem aici sa te sprijinim. Iti putem oferi contactul unuia dintre partenerii nostri de incredere, pentru a asigura ca montajul este realizat de profesionisti cu experienta. Investeste in performanta si siguranta cu produsele noastre, montate in service-uri de incredere.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura