Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-307

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-307
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o piesa originala pentru sistemul de transmisie al utilajului tau, iti recomandam coroana punte Dana Spicer 212-307 originala si calitativa. Face parte din categoria pieselor de transmisie si are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata, garantand astfel o tractiune eficienta. Materialele din care este fabricata ii confera o durata de viata lunga si o protectie impotriva uzurii si a socurilor mecanice.

Gama noastra variata de produse se adreseaza in special profesionistilor care isi desfasoara activitatea in domenii precum agricultura si constructiile. Oricand apar pauze neprevazute in munca si iti dau batai de cap. Pentru a nu-ti prelungi timpul de inactivitate, iti propunem o serie de piese potrivite pentru necesitatile tale. Preturile lor accesibile te vor ajuta sa le procuri imediat!

Coroana punte Dana Spicer 212-307 - Profita acum de cel mai bun pret!
Aceasta piesa joaca un rol esential in sistemul de transmisie, montandu-se in interiorul puntii, pentru a transmite puterea de la planetara la roata. Defectiunile acestei componente pot cauza pierderea tractiunii, aparitia zgomotelor ciudate sau chiar blocarea utilajului. Pentru a evita aceste probleme, schimba piesa imediat ce se defecteaza.

Dana ai nelamuriri in privinta pieselor pe care doresti sa le comanzi, nu ezita sa ne contactezi!
Iti oferim servicii de consultanta gratuita atat online cat si telefonic cu scopul de a-ti face cautarea mai usoara. Fie ca alegi sa ne vizitezi virtual ori sa ne contactezi telefonic, iti vom oferi cele mai bune variante. Stim cat de importante sunt utilajele pentru tine asa ca nu te vom dezamagi!

Livrare
Descopera promptitudinea serviciilor noastre! Comanda astazi si primesti coroana punte Dana Spicer 212-307 in doar 24 de ore. Daca preferi sa te bucuri de achizitia ta imediat, te invitam sa vii si sa ridici comanda direct de la sediul nostru, situat in proximitatea Bucurestiului. Eficienta noastra este la inaltimea nevoilor tale! Comanda acum!

Montaj
Calitatea produselor noastre este la fel de importanta ca si montajul lor corect. Iti recomandam sa alegi un service autorizat pentru instalarea piesei tale. Daca nu ai inca un service preferat sau nu cunosti unul, suntem aici sa te sprijinim. Iti putem oferi contactul unuia dintre partenerii nostri de incredere, pentru a asigura ca montajul este realizat de profesionisti cu experienta. Investeste in performanta si siguranta cu produsele noastre, montate in service-uri de incredere.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura