Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-308

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-308
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau refuza sa colaboreze? Alege-i coroana punte Dana Spicer 212-308 si va functiona ca nou. Este o piesa originala, care face parte din categoria pieselor de transmisie. Are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata, asigurand astfel o rezistenta ridicata. Aceasta piesa este realizata din materiale de inalta calitate, care ii ofera durabilitate ridicata si protectie impotriva uzurii si a socurilor mecanice.

Oferta ACN Piese Utilaje se adreseaza in special celor care isi desfasoara activitatea in aceste domenii solicitante, precum agricultura si constructiile. Defectiunile tehnice care apar duc adesea la sincope in activitate si iti creeaza neplaceri, dar noi suntem aici sa te ajutam. Pentru a evita situatiile nedorite nu ezita sa cumperi piesa potrivita la un pret potrivit.

Coroana punte Dana Spicer 212-308 - Tinem cont de bugetul tau!
Rolul acestei piese consta in transmiterea eficienta a puterii de la planetara la roata, asigurand buna functionare a utilajului. Piesa se monteaza in interiorul puntii. Cand piesa se defecteaza, apar o serie de simptome precum: lipsa de tractiune, aparitia zgomotelor neobisnuite sau blocarea completa a vehiculului sau utilajului. Evita aceste situatii si inlocuieste piesa la timp.

Serviciile de consultanta nu sunt niciodata gratis, decat la noi!
Serviciul de consultanta gratuita reprezinta o resursa valoroasa pentru tine deoarece te ajutam cu sfaturi de asistenta tehnica sau de intretinere si reparatii. Acest serviciu iti este oferit pentru a te ajuta sa obtii suport specializat in ceea ce priveste piesele potrivite pentru utilajele tale, fara a fi supus costurilor suplimentare. Comanda acum de la cei mai buni!

Livrare
Descopera promptitudinea serviciilor noastre! Comanda astazi si primesti coroana punte Dana Spicer 212-308 in doar 24 de ore. Daca preferi sa te bucuri de achizitia ta imediat, te invitam sa vii si sa ridici comanda direct de la sediul nostru, situat in proximitatea Bucurestiului. Eficienta noastra este la inaltimea nevoilor tale! Comanda acum!

Montaj
Calitatea produselor noastre este la fel de importanta ca si montajul lor corect. Iti recomandam sa alegi un service autorizat pentru instalarea piesei tale. Daca nu ai inca un service preferat sau nu cunosti unul, suntem aici sa te sprijinim. Iti putem oferi contactul unuia dintre partenerii nostri de incredere, pentru a asigura ca montajul este realizat de profesionisti cu experienta. Investeste in performanta si siguranta cu produsele noastre, montate in service-uri de incredere.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura