Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-269

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-269
Out Of stock
Descriere
Alege tot ce e mai bun pentru utilajul tau. Incearca coroana punte Dana Spicer 212-269 si nu vei regreta. Pentru ca este o piesa originala de calitate superioara, a fost conceputa pentru a transmite puterea de la planetara la roata. Aceasta componenta face parte din categoria pieselor de transmisie. Este fabricata din materiale premium, asigurandu-i durabilitate si rezistenta in fata cerintelor de lucru riguroase.

Piesele noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile profesionistilor care opereaza in domenii solicitante, cum ar fi agricultura si constructiile. Suntem constienti de faptul ca apar adesea sincope cauzate de defectiunile tehnice, iar utilajele tale incep sa cedeze. Pentru a face fata problemelor care apar, iti punem la dispozitie o gama variata de piese, la preturi foarte bune pentru buzunarul tau.

Coroana punte Dana Spicer 212-269 - Necesara pentru o lucrare de durata!
Rolul central al acestei piese consta in a asigura transferul de forta de la planetara la roata, garantand astfel functionarea corecta a utilajului. Aceasta componenta se monteaza in interiorul puntii. In urma suprasolicitarii, piesa se defecteaza si apar o serie de probleme precum: aparitia zgomotelor anormale, lipsa tractiunii, blocarea utilajului.

Contacteaza-ne pentru a-ti oferi cele mai bune sfaturi in materie de piese pentru utilaje!
Specialistii nostri sunt mereu aici pentru tine. Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite, fie ca alegi sa ne contactezi online ori telefonic pentru a dialoga. Tu alegi cum iti e mai usor! Suntem siguri ca nu vei ramane dezamagit de calitatea ajutorului pe care ti-l oferim.

Livrare
Suntem incantati sa-ti spunem ca coroana punte Dana Spicer 212-269 poate ajunge la tine in doar 24 de ore de la plasarea comenzii. Ne straduim sa-ti oferim un serviciu de livrare rapid si eficient, iar echipa noastra dedicata se ocupa de fiecare detaliu pentru a te asigura ca produsul ajunge in stare perfecta. In plus, daca vrei sa-ti ridici comanda personal, esti binevenit sa ne vizitezi la sediul nostru convenabil situat langa Bucuresti. Comanda acum!

Montaj
Este de o importanta cruciala ca montajul sa fie realizat intr-un service autorizat. Faceam asta pentru a te asigura ca acesta va functiona optim si in siguranta. Service-urile autorizate dispun de personal specializat, cu cunostinte avansate despre produs si proceduri specifice de instalare. Daca nu cunosti un service autorizat, suntem aici sa te ajutam. Iti putem facilita legatura cu unul dintre partenerii nostri specializati. In acest fel vei fi sigur de calitatea lucrarii!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura