Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-165
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de aceasta coroana punte Dana Spicer 212-165 originala? Ai ajuns in locul perfect pentru tine! La ACN Piese Utilaje, vei gasi toate piesele la care te-ai putea gandi vreodata. Nu uita sloganul nostru - Daca se fabrica, o putem aduce! Avem o multime de piese de inalta calitate pe stoc, asa ca trebuie doar sa tragi o privire prin catalogul nostru si sa identifici ceea ce ai nevoie! Comanda acum componente de schimb rezistente, pe masura echipamentelor tale!

Daca nu te descurci prea bine cu partea tehnica, suntem aici pentru tine! Echipa noastra de consilieri este formata din specialisti cu ani de experienta in domeniul mecanicii. Ei te vor putea ajuta sa treci mai usor peste fiecare nelamurire. Orice intrebare ai avea, la noi isi gaseste raspunsul! Contacteaza-ne chiar astazi pentru a beneficia de serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita! Este oferit cu si din drag pentru clientii nostri!

Alege coroana punte Dana Spicer 212-165 - performanta este asigurata!
Nu este nevoie sa mai spunem multe despre aceasta piesa. Credem ca deja ti-ai facut o parere despre produs, asa ca asteptam sa ne suni sau sa plasezi comanda! Ca un ultim aspect, trebuie sa stii ca aceasta coroana este o piesa importanta a sistemului de transmisie a utilajului. Ea este responsabila de transmiterea puterii din planetara la roata, pentru ca echipamentul sa dispuna de forta in mod continuu!

Servicii de calitate pentru clientii nostri!
Poti sa ne apelezi oricand simti nevoia sa auzi un sfat bun! Echipa noastra de consilieri te va ghida spre cele mai bune variante din care sa alegi, asa ca poti sa stai linistit, iti tinem noi spatele! Colaborand cu noi, vei fi sigur ca esti pazit de piesele de slaba calitate si vei sti ca ai in jur doar produse premium, ce iti vor ajuta utilajele sa fie performante! Suna acum! Este gratuit!

Livrare
Ne dorim sa beneficiezi de piesele noastre de calitate cat de repede cu putinta! Cu serviciul nostru de livrare rapida, aceasta coroana punte Dana Spicer 212-165 va fi la usa ta pana maine! Comanda acum produsul si in maxim 24 de ore ajunge la adresa ta! Daca este mai comod pentru tine, poti veni sa iei piesa direct de la sediul nostru. Calitatea si rapiditatea ne recomanda!

Montaj
Montajul pieselor trebuie executat cu grija, profesionalism si, mai presus de orice, trebuie sa fie de o calitate desavarsita. Asigura-te ca ai o echipa de experti care sa se ocupe de acest aspect al mentenantei utilajului tau.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura