Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact si cheie pentru miniincarcator Bobcat 843

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 843
Out Of stock
Descriere
Stim ca este greu sa faci o schimbare, sa renunti la vechile obiceiuri, sta in natura umana sa ne dorim sa ramanem in sfera noastra de confort. Dar, atunci cand tabieturile de pana acum ti-au tinut afacerea pe loc sau, mai rau, i-au pus bete in roate, nu crezi ca ar trebui sa iei atitudine? Daca intretinerea corecta a utilajelor a fost pana acum subiect tabu pentru tine sau iti parea prea stufoasa pentru a o aborda, te ajutam noi! Masinariile au nevoie de piese de schimb de calitate superioara, iar acest contact si cheie miniincarcator Bobcat 843 este varianta premium! A fost produs in atelierele Bobcat, sub atenta supraveghere a expertilor lor.

Noi vom fi alaturi de tine la fiecare pas al schimbarii, despre care deja stim ca va fi in bine. Apeleaza-ne si intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru a iti face ordine in ganduri! Iti va dovedi ca mentenanta masinariilor nu trebuie sa fie nici complicata, nici constisitoare, nici o adevarata pierdere de timp. Cere-i sfaturi oricare ar fi defectiunea cu care te confrunti, vor fi mereu gratuite!

Contact si cheie miniincarcator Bobcat 843 - testeaza calitatea premium!
Atunci cand iti doresti ca performantele utilajelor tale sa fie maxime, nu iti permiti ca tocmai contactul sa nu fie functional. Rolul acestuia este, normal, de a pune in functiune masinaria. Trebuie musai sa fie de calitate superioara, ca cel la care ai ajuns.

Intrebarile-s multe, raspunsurile pe masura!
Nu cauta in zadar informatii in cine stie ce surse, care de care mai dubioase. Apeleaza-ne, ia legatura cu specialistii nostri si fii sigur de veridicitatea sfaturilor primite!

Livrare
Te poti astepta la un termen de livrare scurt in cazul oricarui produs din depozitul nostru, iar un astfel de contact si cheie miniincarcator Bobcat 843 ajunge la tine in 24 de ore de la plasarea comenzii. Plata se face tot atunci, iar de iti doresti sa verifici produsele inainte, se poate rezolva!

Montaj
Pune-ti increderea in ajutorul unui specialist! Ia legatura cu un mecanic priceput pentru a te ajuta cu montajul noilor piese de schimb, vei avea numai de castigat, vei vedea!

Specificatii tehnice

Cu cheie
4 fire
Diametru exterior maxim: 45mm
Inaltime: 80mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura