Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact si cheie pentru miniincarcator Bobcat 953

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 953
Out Of stock
Descriere
Drumul spre iad este pavat cu intentii bune, asa cum calea spre defectiuni este pavata cu lipsa unei ingrijiri corecte a utilajelor. Degeaba iti doresti performante de top, daca mententanta nu este aidoma. Da, relatia cu masinariile este, ca oricare alta de altfel, tranzactionala. Cum iti asterni, asa dormi. Fa alegerea corecta, achizitioneaza acest contact si cheie miniincarcator Bobcat 953 din oferta noastra! Nu il recomanda numai brandul Bobcat, dar si calitatea premium si rezistenta uluitoare de care da dovada.

Ia in maini fraiele si ocupa-te chiar tu de problemele echipamentelor! Desigur, nu este cazul sa o faci de unul singur, nu atunci cand poti beneficia de ajutorul gratuit al unei intregi echipe de specialisti. Consultanta tehnica gratuita ti-o oferim oricand ai nevoie, pentru orice situatie tehnica, oricat ar fi ea de inedita. Trebuie sa ne suni, mai departe ne ocupam noi!

Contact si cheie miniincarcator Bobcat 953 - te scapa de griji multe!
O cheie, doua, trei si utilajul tau inca nici nu are intentia sa porneasca? Poate ar fi cazul sa schimbi contactul. In mod normal, acesta este cel ce se ocupa de aducerea la viata a masinariilor iar si iar, oricand ai nevoie de ele. Alege unul de top, asa ca cel la care ai ajuns!

Serviciile conexe, cheia performantelor de top!
Nu iti punem la dispozitie nicio piesa de schimb fara a ne asigura ca stii cum sa o ingrijesti corect de la A la Z! Apeleaza-ne, ia legatura cu consultantii nostri si intregeste-ti informatia tehnica necesara performantelor de top ale utilajelor!

Livrare
Comenzile online iti ridica griji referitoare la termenul de livrare? Afla ca acestea nu isi au sensul atunci cand colaborezi cu noi. Produsele noastre, fara exceptie, ajung la tine in aproximativ 24 de ore. Comanda in prima parte a zilei acest contact si cheie miniincarcator Bobcat 953 nou, maine va fi si ajuns la sediul tau!

Montaj
Ai ales piese de schimb de calitate premium, acum alege si sa le oferi un montaj pe masura! Apeleaza mereu la ajutorul unui mecanic specializat, vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

Cu cheie
4 fire
Diametru exterior maxim: 45mm
Inaltime: 80mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura