Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 311-112/251

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 311-112/251
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta coroana punte Dana Spicer 311-112/251 din oferta noastra, vei imbunatati performanta si durabilitatea utilajului. Este o piesa de calitate superioara, rezistenta la factorii de ?stres? din exterior, precum ploaia sau murdaria. Este fabricata din materiale rezistente la uzura, care nu-si schimba proprietatile in timp, ceea ce inseamna ca te ajuta sa economisesti pe termen lung. Aceasta piesa iti va demonstra ce inseamna randament ridicat inca de la prima utilizare.

Daca te-am convins ca merita sa cumperi aceasta coroana, da-ne chiar acum un telefon! Interactiunea cu echipa noastra iti va crea o experienta foarte placuta. Consultantii nostri tehnici iti pun la dispozitie expertiza lor, fara niciun cost suplimentar. Iti oferim sfaturi si solutii personalizate, precum si produse si servicii de inalta calitate. Contacteaza-ne chiar astazi! Ai incredere in noi! Lasa-ne sa-ti devenim principalul furnizor de piese de schimb si consumabile pentru echipamentele tale de lucru!

Coroana punte Dana Spicer 311-112/251 - e fiabila si durabila, asa cum iti doresti!

Datorita rezistentei ridicate la uzura, coroziune si alti factori care pot duce la degradarea ei, coroana are o durata lunga de viata. Rolul ei este de a ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata. Iar beneficiile - durata de viata mare, reducerea costurilor de mentenanta, evitarea intreruperii fluxului de lucru.

ACN Piese Utilaje - destinatia preferata pentru piese de schimb de calitate

Cand ai nevoie de piese pentru reparatii sau intretinere regulata, alege sa lucrezi cu un furnizor de incredere! Cu echipa ACN Piese Utilaje stii ca mergi la sigur. Intotdeauna! Comanzi usor, doar cu un apel telefonic sau un mesaj scris, la care ti se va raspunde imediat. Investeste in durabilitate si performanta utilajelor tale!

Livrare
O zi lucratoare - atat dureaza pana cand coroana punte Dana Spicer 311-112/251 va ajunge in mainile tale. Datorita livrarii noastre rapide, e o reala placere sa faci fata provocarilor de pe santier. Daca ai intrebari pentru noi, suna-ne!

Montaj
O economie mica aici, una mica acolo... se vor aduna si, in timp, te vei bucura de rezultat! De aceea, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat pentru montarea coroanei, nu la solutii de moment, in curtea casei. Cu un montaj corect, faci economii pe termen lung.

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura