Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte spate incarcator telescopic Bobcat T36120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
E important sa faci greselile proprii si sa inveti pe calea aceasta dura din ele. Insa e la fel de important sa incerci sa nu mai gresesti daca ai avut exemplul altora inainte. Bazeaza-te doar pe piese de schimb performante daca vrei un utilaj cu aceeasi caracteristica. Noi iti oferim aceasta coroana punte spate Bobcat T36120 ce va deservi nevoilor utilajului tau.

Ca sa poti sa iesi castigator trebuie neaparat sa stii care iti este tinta. Ce scop ai. Ce menire vrei sa indeplinesti. Nu e suficient sa ghicesti incotro vrei sa mergi. Ci e necesar sa ai un tel precis. Daca vrei sa atingi succesul in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor trebuie sa stii ca poti face asta daca ai utilaje mereu pregatite de munca. Acestea sunt in stare optima doar cand au piese de schimb de top in angrenaj. Componentele de clasa se gasesc la noi, la ACN Piese Utilaje!

Coroana punte spate Bobcat T36120 - pentru ca nu trebui sa te opui calitatii!

Te intrebi care e menirea coroanei pe care ti-o prezentam astazi? O asemenea componenta ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata!

Intreaba-ne si fa alegeri inspirate!

Atunci cand iei legatura cu noi ai toate sansele sa faci cele mai bune alegeri. De ce? Pentru ca odata ce te sfatuiesti cu noi primesti detalii relevante referitoare la piesele de schimb pentru utilajul tau. Profita de serviciul nostru gratuit de consultanta!

Coroana punte spate pentru incarcator telescopic Bobcat T36120e componenta de care ai nevoie? O livram rapid, prin curier rapid, pentru a ajunge la tine rapid. Da, rapiditatea ne caracterizeaza!

Aceasta coroana punte spate Bobcat T36120 are nevoie de atingerea dibace a unui profesionist. De aceea iti recomandam sa o inlocuiesti doar in ateliere de specialitate! Piesa e potrivita si pentru Bobcat T36120S.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru ext. = 208mm
Diametru int. = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura