Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-394

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
E timpul sa aduci o schimbare revolutionara in transmisia ta incercand cu o coroana punte Dana Spicer 212-394 cum e aceasta pe care o admiri sincer. Stii? Uneori nu ajunge sa vrei, trebuie sa si poti. Uite, facem echipa: tu vrei, noi putem. Egal utilaj gata sa ia muntii in piept. Performanta garantata, rezistenta de invidiat si eficienta cum n-ai mai intalnit demult. Cat priveste pretul piesei? o adiere de vant intr-o zi prea calda de vara. Comanda coroana acum si vei regasi drumul catre succes!

Montarea acestei coroane este o operatiune care nu lasa loc esecurilor. Cand spui Dana Spicer, spui invelisul de ozon al pamantului. Adica, indispensabil. Crezi ca doar metafora aceasta nu ajunge? Ai nevoie de informatii concrete? Ce-ai zice de o consultanta tehnica pentru utilajului tau? Gratis! Zero lei! Cadou! Bonus! Ai venit la locul potrivit! La ACN Piese Utilaje gasesti nu doar produse tehnice de calitate, dar beneficia adiacente. Echipa noastra de profesionisti este nerabdatoare sa ti le prezine.

Coroana punte Dana Spicer 212-394 - iti arata drumul catre performanta
Coroana este o piesa esentiala a transmisiei finale si are sarcina de a prelua cuplul de la pinioane, livrandu-l catre butucul rotii. Aceasta face parte din angrenajul reductor din butucul rotii. Fiind o piesa cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc, produsul extrem de reusit pe care ti-l propunem, prelungeste durata de exploatare a utilajului tau! Lucram la fel ca produsele noastre: continuu, bine si in interesul clientilor nostri!

Contacteaza-ne increzator! Iar noi nu-ti vom insela asteptarile
Cere o oferta, pentru inceput si vei fi incantat pana la sfarsit si chiar si dupa. Cum vine asta, te intrebi. Simplu. Uite, ai nevoie si de ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam tot noi. Clipeste cu ochiul drept daca e ok? Consultantii nostri te vor ghida in procesul de identificare a problemei si in micul labirint al alegerii piesei pentru schimb. Serviciul gratuit de consultanta este un dat si putem sa spunem ca este apreciat de catre toti clientii nostri.

Livrare
Coroana sugubeata va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Foarte rar mai mult, aproape niciodata! Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta si mai simpla de a ridica piesa chiar tu. Ne bucura de fiecare data sa ne cunoastem personal client, sa ne imprietenim, sa legam o relatie WIN-WIN. Spune-ne cum doresti sa facem, iar pentru asta este suficient sa utilizezi datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? He he, oameni perfecti nu exista. Asa ca nu te ingrijora, poti sa ne ceri suportul - avem link-uri si in materie de mecanici! Iti facem legatura imediat cu unul, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Indiferent de varianta aleasa, iti recomandam sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj. Garantia nu acopera un montaj efectuat defectuos.

Specificatii tehnice:

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura