Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-211/442

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-211/442
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie al utilajului tau are dificultati in functionare? Crezi ca este vorba despre coroana de punte care nu mai face fata? Iti recomandam sa gasesti care este problema, iar noi venim cu solutii catre tine! Daca ai nevoie de o coroana punte Dana Spicer 357-211/442 originala, o gasesti la noi! Va putea inlocui cu succes vechea piesa si isi va face treaba ca la carte! Faimosul brand care a fabricat acest produs ne-a obisnuit pe toti cu calitate de cel mai inalt nivel, dar si cu rezistenta nemaipomenita! Deci, inca te mai gandesti? Este alegerea potrivita pentru performanta utilajului tau!

La ACN Piese Utilaje, am perfectionat orice serviciu, pentru ca fiecare client sa simta implicarea si dedicarea noastra! De la consultanta gratuita si pana la livrarea in 24 de ore, ne-am dorit sa iti transformam experienta cu noi intr-una usoara si eficienta! Vei avea parte la noi de sfaturi si opinii de la experti din domeniu, pentru ca tu sa iei intotdeauna decizii corecte, bazate pe informatii de incredere! Iti vom explica si cat de importanta este compatibilitatea pieselor cu utilajele, dar si detalii despre montaj! Contacteaza-ne si pregateste-te de tot ce e mai bun!

Coroana punte Dana Spicer 357-211/442 - Calitatea face diferenta!
Nu este nevoie sa mai spunem multe despre aceasta piesa. Credem ca deja ti-ai facut o parere despre produs, asa ca asteptam sa ne suni sau sa plasezi comanda! Ca un ultim aspect, trebuie sa stii ca aceasta coroana este o piesa importanta a sistemului de transmisie a utilajului. Ea este responsabila de transmiterea puterii din planetara la roata, pentru ca echipamentul sa dispuna de forta in mod continuu!

Apeleaza cu incredere la ACN Piese Utilaje!
Suntem alaturi de tine prin serviciul de consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de o experienta fara dureri cap. Iti raspundem la intrebari, iti clarificam orice nelamurire si iti oferim sfaturi avizate. Da-ne un telefon! Contacteaza-ne acum!

Livrare
Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-211/442 are planuri mari pentru utilajul tau. Comanda acum produsul si stai pe-aproape, va ajunge la tine in maxim 24 de ore! Indiferent de locul in care te afli, aceasta componenta gaseste drumul catre tine mai repede decat crezi! Rapiditatea e o calitate importanta!

Montaj
Montajul este un proces important prin care te asiguri ca pastrezi calitatea piesei de schimb si integritatea utilajului tau. Vorbim de lucruri destul de serioase, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la mecanici profesionisti care sa se ocupe de asta in locul tau. Utilajul tau iti va multumi mai tarziu.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura